H

HEMA GEEFT WIJNREIZEN WEG EN ZO KUN JE ‘M WINNEN. PROOST!

wijnreis winnen - winactie hema - vakantie winnen - give away hema

Wijnliefhebbers worden in de maand november in de watten gelegd bij HEMA. Het warenhuis heeft tijdelijk twee wijnen van wijnhuis Moueix in het assortiment en geeft daarom drie bezoekjes voor twee personen aan het beroemde en zeer exclusieve Château La Fleur-Pétrus weg!

Meedoen is makkelijk! Om te winnen hoef je namelijk alleen maar een van de twee Moueix wijnen, afkomstig van hetzelfde wijnhuis, te kopen en je aan te melden bij HEMA.

Wat is er inbegrepen?

Tijdens het bezoek aan Château La Fleur-Pétrus wordt er een exclusieve rondleiding gegeven en een culinaire lunch met begeleidende wijnen geserveerd. Maar dat is nog niet alles. Ook een overnachting in Bordeaux en entrée voor het Cité du vin museum zijn inbegrepen in de te winnen prijs. Deze wijntrip is de ultieme kans om je helemaal te laten onderdompelen in de wereld van Bordeaux.Dit zijn de mooiste bestemmingen voor een wijnreis >

Zo doe je mee een de give-away

Iedereen kan meedoen aan deze bijzondere win-actie. Je maakt kans om om Château La Fleur-Pétrus te bezoeken bij aankoop van een van deze twee heerlijke wijnen, Moueix Saint-Émilion of Moueix Bordeaux,  bij HEMA.

Na aankoop van de wijn ga je naar hema.nl/wijn en laat je bij de Moueix Saint-Émilion of de Moueix Bordeaux een reactie achter waarom jij zo graag deze wijnen bij HEMA koopt. Om je deelname te bevestigen, stuur je daarna jouw reactie, samen met een foto van de kassabon van de gekochte Moueix-wijn, op naar kerstwijn@hema.nl.

Let op: je doet pas mee als je op de website je reactie hebt geplaatst én HEMA jouw mail met kassabon heeft ontvangen! Bekijk alle verdere deelname- en actievoorwaarden op www.hema.nl/kerstwijnen.nl

Wil jij als wijnliefhebber deze georganiseerde wijnreis wel winnen? Hoppa, naar de HEMA dan!

CategoriesGive