G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 8, 9 EN 10 FEBRUARI

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend. Weekend tips van september - wat te doen in amsterdam dit weekend - acitiviteiten amsterdam - events amsterdam

Er is vooral op zondag veel te beleven in Amsterdam dit weekend. Van een restaurant inboedelsale tot een ode aan de steak tartaar en een Hoge Wijn. Wij hebben de leukste (culinaire) tips weer uitgezocht en onder elkaar gezet. Dit zijn de Weekend Tips Amstedam van 8, 9 en 10 februari!

Chinees Nieuwjaar – van 4 tot 10 februari, Sea Palace

Het belangrijkste event op de Chinese kalender dat wereldwijd gevierd wordt. De Chinezen doen dit samen met de hele familie, ze vieren rituelen met eten en brengen offers bij tempels. Ook in Amsterdam kunnen wij meedoen aan deze bijzondere traditie, Bij Sea Palace. Buiten hun gewone menu, serveren zij ook twee speciaal samengestelde menu’s!

Liever thuis kokkerellen dit weekend? Vind hier de leukste items voor kookfans >

Garage sale – zondag 10 februari, Girassol

Na 35 jaar trekken de eigenaren van restaurant Girassol de stekker eruit. Het Portugese serveert zaterdag voor het laatst een diner. Als afscheid organiseren ze zondag tussen 10.00-16.00 een inboedelverkoop, met alle producten (servies, meubels, woonaccessoires, keukenspullen en lampen) voor een zacht prijsje. Er kan alleen cash betaald worden.
PS: er is nóg een garage sale dit weekend: bij  The Movement Hotel (in de voormalige Bijlmerbajes).

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekendWeekend Guide Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Tips

High Wine – zondag 10 februari, MOER

Veel glazen goede wijn met lekkere hapjes. Verzamel dus je leukste vriendinnen voor een tipsy hoge wijn bij MOER dit weekend, tussen 14:00 en 17:00 voor €29.

Ajax tegen Real Madrid kijken in Amsterdam? Dit zijn de leukste cafés waar ze de wedstrijd uitzenden!

Aperitivo Sunday – zondag 10 februari, Winehouse SOMM

Tussen 16.00 en 19.00 serveren ze bij Winehouse SOMM een aantal heerlijke warme en koude zondagsbites, met daarbij een goed glas wijn. Een heerlijke invulling van je zondagmiddagborrel, zouden wij zeggen. De Aperitivo bestaat uit 2 glazen wijn en 3 bites om met elkaar te delen, voor €23 voor 2 personen.

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekendWeekend Guide Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Tips

Nog geen plannen met Valentijnsdag? Dit zijn onze tips! >

RAUW – zondag 10 februari, Razmataz

Zondag kun je bij Razmataz terecht voor het onvervalste Franse snijwerk. Ze brengen een ode aan één van de meest klassieke gerechten uit de Franse keuken: Steak Tartaar! Vanaf 14:00 ben je van harte welkom om dit gerecht je eigen te maken, inclusief verschillende sides en toppings. Vers geschaafde truffel, een lekkere bak frites van het Friethoes of een klassiek stuk brioche brood. Zoals je van ze gewend bent laten ze geen kans onbenut om de lekkerste flessen wijn open te trekken.

Weekend Tips. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips oktober. Weekend guide oktober. Weekend tips van 5, 6 en 7 oktober. Ij-hallen. Nationale restaurantweek. Girls Who Dine. Culinaire Weekend Tips.Weekend Tips Februari // Wat te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide

(Boozy) brunchen – zondag 6 januari, diverse locaties

Brunchen met een katertje en een Bloody Mary in je hand is misschien wel het beste dat je kunt doen op een zondagmiddag. Bij de volgende leuke zaken in Amsterdam kun je terecht voor een overheelijke brunch en een portie zondagsgezelligheid.

Boozy Brunch bij Edel: Amsterdam-West’ Lokaal Edel heeft besloten iedere zondag brunchgasten te ontvangen. Verwacht nu dus ieder weekend een huiskamer vol zondagsmensen, een bevoorraadde bar met Bloody Mary ingrediënten, competitieve spelers achter bordspellen en een tafel vol ultieme brunch cravings. Je kunt er tussen 11:00 en 21:00 terecht voor fixed brunchplateaus voor een prikkie.

Muiten bij Haas. Zin in een lekkerbekje en een glas bubbels op je brakke zondag? Yoghurt met granola en een bakje koffie, of liever een driegangenmenu? Het kan allemaal bij Haas & Popi dit weekend! Elke zondag vanaf 14:00 serveren ze het volledige menu. Twee keer per maand hebben we live muziek in de Dakhaas en zijn er kinderactiviteiten.

Liever ontbijten? Dit zijn onze favoriete spots >

Meer Weekend Tips Amsterdam:

11 x spelletjes spelen in de leukste Amsterdamse kroegen >

Een culinaire tentoonstelling in Foam >

Onze spannende Netflix tips >

10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >

De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >

De warmste theehuizen van Amsterdam en omstreken >

10 feestelijke borrellocaties om het weekend te beginnen (of af te sluiten) >

Dit was weer de Weekend Guide Amsterdam van 8, 9 en 10 februari. Levensgenieters, welke uitjes Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips Amsterdam? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

VOLG ONS OP INSTAGRAM!

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesWeekend tips