G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 7, 8 EN 9 SEPTEMBER

weekend tips amsterdam - to do's amsterdam - wat te doen in amsterdam dit weekend - Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips.

 De ‘R’ zit weer in de maand, en ”ze” zeggen dat dit betekent dat we de vitaminepillen weer tevoorschijn moeten halen. Maar bij Girls Who Magazine zijn food & drinks the medicine. Om er daarom voor te zorgen dat jij weer je dosis vitamine binnen krijgt, hebben wij weer alle culinaire tips op een rij gezet. Dit zijn de Weekend tips Amsterdam van 7, 8 en 9 september!

VijMiYo – vrijdag 7 september, Pacific Parc

Met een relaxed gevoel je weekend starten? Op vrijdagmiddag 7 september kun je je spieren én je lever opwarmen met een professionele Bier Yoga Class. Met een Gebrouwen door Vrouwen biertje in je hand doe je oefeningen die je het hele weekend kunt gebruiken zoals “Downward Dancing Dog” en “Blik Openers”. Je krijgt een koud biertje aan het begin van de les, en als het biertje aan het einde van de les op is, voel je je flexibel, relaxed en herboren. Namasté!

Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips.

Live muziek – vrijdag 7 september, Café Americain

Historie wordt heden bij Café Americain. In de jaren 50 was het een plaats waar Amsterdam samenkwam. Met de nodige allure en class zet Café Americain deze ontmoetingsplaats aan het Leidseplein weer op de kaart. Op vrijdagavond zal met livé muziek gezorgd worden voor een muzikaal behangetje terwijl je aan de bar of in een van de ronde booths je gezelschap treft. Terwijl je geniet van een cocktail en livé klanken worden er bitterballen van De Ballenbar, noten van Gotjé en zuren van Kesbeke geserveerd. Beleef bij Café Americain een classic vrijdagavond, waarbij je je even in de jaren 50 waant.

Aperitivo Panini – vrijdag 7 september, Caffè Panini

De vakanties zijn weer voorbij, de scholen en studies zijn weer begonnen… Maar de zomer is nog niet op zijn eind, als je het Caffè Panini vraagt! Want zolang je cocktails en wijnen kan drinken die je terug brengen naar je vakantie in Italië, lijken alle verplichtingen ineens weer mijlenver. Dus, zij vonden het tijd voor weer een Aperitivo! Waan je samen met Caffè Panini weer even in Italië. Zij zorgen voor de wijn, cocktails en hapjes!

Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips Amsterdam van 7, 8 en 9 september

Indo Pop-up Kitchen – vrijdag 7 september, Kopstootbar

Twee maanden brengt Mister Makan (je weet wel, die van de festivals), al het moois van de stad samen door een geweldige ervaring neer te zetten vol met heerlijke hapjes, drankjes en dansjes. In de Kopstootbar! Tot en met 13 september kun je je laten verrassen door de geur en smaak van de Indonesische keuken. Het pop-up menu kost €20 en beval genoeg vegan opties. We hebben voor onze derde Pop-Up een nieuw menu en vraag vooral naar de VEGAN opties. Reserveren kan door te mailen naar reserveren@kopstootbar.amsterdam.

Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Weekend Tips Amsterdam van 7, 8 en 9 september

Dit zijn de leukste tips voor een weekendje Eindhoven!

Exotisch tuinfeestje – zaterdag 8 september, Oosterpark

Buurtbewoners van het Oosterpark organiseren aanstaande zaterdag een exotisch tuinfeestje in hun park. Tijdens Tropisch Oost kun je in Hotel Arena, Hotel Generator, De Tropentuin en het KIT terecht voor leuk vertier zoals een barbecue, sambaworkshops, capoeïra, Afrikaanse dans, een leuke markt markt en zelfs massages. Aan foodtrucks natuurlijk geen gebrek; Food Fiësta verzorgt een Carïbische hap en Plantage Onverwacht serveert hun nacho’s. Het tropische moet je er alleen zelf bij denken..

Boozy Brunch – zondag 9 september, Lokaal Edel

Kiezen vinden we vaak erg moeilijk – en dan al helemaal op onze zondag. Dat begrijpt Lokaal Edel maar al te goed, en daarom hebben ze het makkelijk gemaakt voor hun boozy brunchgasten. Zondag kun je weer aanschuiven met al je vrienden (brak of fris, you tell us) en wordt voor €14,50 p.p. je tafel bomvol gezet met gevarieerde brunchgerechten. Eerst hartig, dan zoet! Bestel er wat Bloody Mary’s en Mimosa’s bij (onbeperkt voor €16,50) en sluit je brunchfestijn af met een zoete plak. Zo kom je wel van je kater af!

Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Boozy Bunch. Weekend Tips Amsterdam van 7, 8 en 9 september

Oyster Show – zondag 9 september, Bar Feijoa

Aanstaande zondag hebben Union 55 rum en Bar Feijoa de handen ineen geslagen voor een vernieuwend culinair evenement. Ze gaan verder dan het traditioneel serveren van oesters. Vakkundig vervaardigd door Felix en Aaron (ook bekend van The Oyster Show), presenteren ze met trots een selectie aan kleurrijke oesters, uiteraard gecombineerd met verfrissende Union 55 Cocktails. Zo wordt land & zee op een unieke manier gecombineerd!

Girls Wh oCulinaire Weekend Tips van 7, 8 en 9 september. Beer Yoga. Aperitivo. Weekend Guide. Things to do Amsterdam. Girls Who Weekend Tips. Culinaire Weekend Tips Amsterdam van 7, 8 en 9 september

Zo girls, dit waren weer de weekend tips van 7, 8 en 9 september. Mocht je het idee hebben om het hele weekend op de bank door te brengen, dan heb je je nu hopelijk bedacht! Waar komen we elkaar tegen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips