W

WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 31 AUGUSTUS EN 1 & 2 SEPTEMBER

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. . Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco.

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september!

Girls Who Borrel x The Daily Dutchy – zaterdag 1 september, Lokaal Edel

Ja Duh. Daar beginnen we natuurlijk mee! Op zaterdag 1 september organiseert Girls Who Magazine de tweede borrel, ditmaal samen met The Daily Dutchy. Eén van de ideeën achter onze borrel is het personaliseren van het digitale wereldje. Elkaar offline ontmoeten, ff écht samenzijn, bijkletsen met vriendinnen en proosten op de vriendschap. Of we hier foto’s van gaan maken? Natuurlijk;-) Nóg een goede reden om deze borrel te organiseren is om het einde van de zomerstop te vieren. Voordat we beginnen aan onze cursus journalistiek, de voetballers het veld weer op moeten, de terrassen afbouwen en we burgerlijk op de bank zitten om De Wereld Draait Door te kijken, heffen we het glas nog keer en gaan we helemaal los.

De buitenbar van Ketel 1 zal onder andere onze cocktails verzorgen, dorstige hangovers kunnen worden verdoezeld met frisse drankjes van Fentimans, de Silent Discow-koptelefoons hangen klaar om het schroom van ons af te dansen en het Rad van Rortuin kan niet wachten om gedraaid te worden. Hebben we er zin in? Hell yeah! Tot zaterdag girls!

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. . Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco.Weekend Tips Amsterdam | Girls Who Borrel x The Daily Dutchy

Street Food Festival – zaterdag 1 & zondag 2 september, DOK

Het klinkt als een culinaire streetfooddroom die werkelijkheid wordt! Dit weekend vind je alles, maar dan ook echt alles op het gebied van #StreetFood. Een waar openlucht eet paradijs voor ieder wat wils. Verwacht een gevarieerd aanbod van foodtrucks met uiteenlopende gerechten zoals pokebowls, Surninaams, vegetarisch, biologische pizza’s en nog veel meer. Daarnaast kan er lekker gelounged, gedanst en gezongen worden (lees: karaoke!)

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. . Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco.Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Midden-Oosters weekend – zaterdag 1 en zondag 2 september, Bar Fisk & Bardak

Zit je alweer uit te kijken naar je volgende vakantie, of nog met smart te wachten tot de vakantie begint? Bar Fisk en Bardak brengen de geuren en smaken van het Midden-Oosten naar eigen land. Bij Bar Fisk kan je genieten van frisse en simpele gerechten, waarbij verse kruiden en lokale groentes de gerechten sieren. Op loopafstand vind je Bardak, het stoere maar minstens net zo levendige broertje van Bar Fisk. Arak, cocktails, bieren en streetfood staan op het menu. Zin om dit weg te spoelen met een van Bardak’s G&T’s? Kies dan de verfrissende Hendrick’s G&T met komkommer, onze favoriet by far. Genoeg keuzes om een weekend mee te vullen!

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Back to Nature met je MOER – zondag 2 september, MOER

Bij MOER wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde biologische en lokale groentes. Producten die ieder een eigen verhaal hebben. Om dit verhaal de wereld in te brengen, organiseert MOER aanstaande zondag consumenten een rondleiding op het land en laten zij zien waar hun groentes vandaan komen. Van de oogst wordt samen met chefs een gerechtje gemaakt. Deze worden uiteraard geproefd tijdens het diner, onder genot van bijpassende wijnen. En dat allemaal in de buitenlucht! Wanneer het afkoelt en men trek heeft in iets zoets, rijden jullie terug naar het restaurant van MOER. Reserveren kan via de website.

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. . Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco.Culinaire Weekend Tips Amsterdam | Back to Nature

De Parade – tot zondag 2 september, Matin Luther King park

Aankomend weekend kun je je laatste kans grijpen voor een bezoekje aan De Parade in Amsterdam! Op dit theatherfestival spelen zo’n 80 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen voor jong en oud in de theatertenten. Merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien, die gemiddeld zo’n 30 minuten duren. Tussen de voorstellingen door kun je poffertjes bakken, sangria dringen, een speciaalbiertje bestellen en de zwaaimolen in!

RAUW – zondag 2 september, Razmataz

Zondag zet Razmataz hun zilte zondag een keer aan de kant en is het tijd voor het onvervalste Franse snijwerk. Ze brengen een ode aan één van de meest klassieke gerechten uit de Franse keuken, STEAK TARTARE! Vanaf 14:00 ben je van harte welkom om dit gerecht je eigen te maken, inclusief verschillende sides en toppings. Vers geschaafde truffel, een lekkere bak frites van het Friethoes of een klassiek stuk brioche brood. Zoals je van ze gewend bent laten ze geen kans onbenut om de lekkerste flessen wijn open te trekken.
Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. . Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco. steak tartaar.Culinaire Weekend Tips Amsterdam | RAUW

Erasmus Culinair – zondag 2 september, Erasmuspark

Op de eerste zondag van september is het weer tijd voor Erasmus Culinair! Een, volgens hen, perfecte combinatie van heerlijk eten en live muziek. Van Puerto Ricaans, Surinaams, Venezolaans en Australisch tot Hollandse Poffertjes. Met de live muziek van Ten-Hut en La Garçon* weten we zeker dat er flink gedanst gaat worden!

Let There Be Brunch – zondag 2 september, Pikoteo

Zondag is het weer tijd voor de ultieme zondag brunch met Ketel One. Na vele geslaagde edities en toffe locaties, is het ditmaal tijd om Pikoteo om te toveren tot een brunchfestijn. Voor €29,50 krijg je een all-in shared brunch menu op tafel inclusief Bloody Mary, Espresso Martini & dessert. Daarnaast is er uiteraard weer bijpassende zondagsmuziek en een hoop gezelligheid.
Reserveer je tafeltjes via info@pikoteo.nl met naam, aantal personen en om welke tijd je wilt komen (12.00 / 13.00 / 14.00 / 15.00)

Dit weekend trappen we de maand september af! De heerlijke zomer gaan we dus écht een beetje afsluiten, en het wordt tijd ons massaal toe te geven aan de herfstperiode. Hebben we er zin in? Mwa, we hebben er een dubbel gevoel bij. Maar in ieder geval genoeg redenen om vrijdag, zaterdag en zondag een feestje te pakken en optimaal te genieten van het weekend. Dit zijn de Girls Who Weekend Tips van 31 augustus en 1 & 2 september! Girls Who Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips. Weekend Guide. Bar dak. Bar Fisk. Girls Who Borrel. Things to do Amstedam. Erasmus culinair. . Girls Who Borrel x The Daily Dutchy. Girls Who Magazine. Vriendinnenborrel. Borrelplek. Zomerstop. Lokaal Edel. Silent Disco.Culinaire Weekend Tips Amsterdam | Brunch

Dit waren de Girls Who culinaire Weekend Tips Amsterdam van 31 augustus en 1 & 2 september! Genoeg borrels, brunches, etentjes en toffe plekken om jouw weekend mee door te komen dus. Zien we jullie bij Lokaal Edel zaterdag?

Jouw evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

 

CategoriesWeekend tips