G

GIRLS WHO CULINAIRE WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 3, 4 EN 5 AUGUSTUS

Het zou zómaar het laatste zomerse weekend kunnen zijn, dus ons advies is: ga er maximaal van genieten. En hoe doe je dat beter dan het volgen van de Girls Who Weekend Tips? Niet! Van honderd speciaalbieren tot een Aziatisch foodfestival en een buitenbioscoop aan het water. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus! Things to Do Amsterdam. Canal Parade Amsterdam. Gay Pride Amsterdam. Weekend Guide. Weekend Tips Amsterdam. Girls Who Magazine. Shared Dining.

Het zou zómaar het laatste zomerse weekend kunnen zijn, dus ons advies is: ga er maximaal van genieten. En hoe doe je dat beter dan met het volgen van de Girls Who Weekend Tips? Niet! Van honderd speciaalbieren tot een Aziatisch foodfestival en een buitenbioscoop aan het water. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus!

Adam’s Beer Festival – vrijdag 3 t/m zondag 5 augustus, NDSM-werf

Liefhebbers van speciaalbieren kunnen dit weekend hun ogen uitkijken en dorst lessen. Verwacht tal van lokale brouwers die met veel passie en kennis over hun eigen bieren vertellen. Foodtrucks en streetchefs, live muziek, workshops en meer bier-entertainment. Her bierplezier kan niet op dit weekend, tijdens Adam’s Beer Festival. Kies uit meer dan 150 speciaalbieren van 25 verschillende brouwers. Vind hier alle info. Cheers!

Het zou zómaar het laatste zomerse weekend kunnen zijn, dus ons advies is: ga er maximaal van genieten. En hoe doe je dat beter dan het volgen van de Girls Who Weekend Tips? Niet! Van honderd speciaalbieren tot een Aziatisch foodfestival en een buitenbioscoop aan het water. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus! Things to Do Amsterdam. Canal Parade Amsterdam. Gay Pride Amsterdam. Weekend Guide. Weekend Tips Amsterdam. Girls Who Magazine. Shared Dining.
Bron: Beer Festival | Culinaire Weekend Tips van 3, 4 en 5 augustus

FriMiBo Aperitivo – Vrijdag 3 augustus,El Hermano de Kique

De vrijdagmiddagborrel is toch hét pareltje van de week voor de werkende mens. Er is volgens ons dan ook niets lekkerder dan een natje en een droogje om het begin van het weekend te vieren. Daarom organiseert één van onze favoriete wijnbarren El Hermano de Kique een FriMiBo Aperitivoo! Verwacht eindeloos veel hapjes pakken van de bar voor en join de ouderwetse Happy Hapjes Hour van 16:00 tot 19:00!

8 originele uitjes met vriendinnen vind je hier!

 Fridak – vrijdag 3 augustus, Bardak

Zet je out of office aan en haast je vrijdag naar Bardak, want terwijl de DJ voor de beste Hip Hop en Balkan tunes zorgt, nip je hier voor maar €7 aan de speciale cocktail die avond. En als dat nog niet genoeg is, zijn de shotjes voor maar €2,50 te bestellen! Wanna get wasted? Ga naar Bardak!

Het zou zómaar het laatste zomerse weekend kunnen zijn, dus ons advies is: ga er maximaal van genieten. En hoe doe je dat beter dan het volgen van de Girls Who Weekend Tips? Niet! Van honderd speciaalbieren tot een Aziatisch foodfestival en een buitenbioscoop aan het water. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus!Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus

Canal Parade – zaterdag 4 augustus, Korte Leidsedwarsstraat & omstreken!

Dat de Canal Parade aankomende zaterdag plaatsvindt, weten jullie denk ik wel. Maar tóch even een reminder: trek je meest kleurrijke, spectaculairste outfit uit de kast, bemachtig je plekje op een boot of aan de gracht en bewonder alle mooie creaties op de boten. Na afloop van de kleurrijke parade zijn er nog genoeg feestjes te vinden tijdens Pride Amsterdam! Waar je moet zijn? Check de link hier onder.

Bron: Beer Festival | Culinaire Weekend Tips van 4, 5 en 6 augustusCanal Pride Amsterdam | Weekend Tips van 3, 4 en 5 augustus

Vind hier onze Pride Guide voor aankomend weekend!

Asian Streetfood Festival – zaterdag 4 & zondag 5 augustus, Dok Amsterdam

Dit weekend wordt Dok Amsterdam omgetoverd tot een Aziatisch foodfestijn. Dit is hét evenement voor iedereen die van gyoza’s, springpolls, ramen, bao’s en nog veel meer Aziatische happen houdt. En ja natuurlijk, er is ook sushi te krijgen! Er zijn geen entreekosten en hier vind je meer informatie.

Het zou zómaar het laatste zomerse weekend kunnen zijn, dus ons advies is: ga er maximaal van genieten. En hoe doe je dat beter dan het volgen van de Girls Who Weekend Tips? Niet! Van honderd speciaalbieren tot een Aziatisch foodfestival en een buitenbioscoop aan het water. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus! Things to Do Amsterdam. Canal Parade Amsterdam. Gay Pride Amsterdam. Weekend Guide. Weekend Tips Amsterdam. Girls Who Magazine. Shared Dining. Bron: Asian Street Food Festival | Weekend Tips van 3, 4 en 5 augustus

Buitenbioscoop – vrijdag 3 & zaterdag 4 augustus, StrandZuid

Met dit weer in een stoffige bioscoop zitten? No, thanks. Maar een filmpie pakken in de buitenlucht, op het strand? Gerne! Dat kan, tijdens de twee filmavonden die bij het stadsstrand   van StrandZuid worden georganiseerd! Jurrasic Park, of toch liever de Fight Club? Uiteraard is er ook aan hapjes en drankjes gedacht. Net als vroeger bestel je vanuit je luie strandstoel je versnaperingen, door je lichtje aan te knippen. Boek je plekje via deze link, er is maar beperkt aantal plek.


Culinaire Weekend Tips van 3, 4 en 5 augustus

Dit zijn de fijnste stadsstranden van Amsterdam!

Sunny Sunday Brunch – zondag 5 augustus, HOPP

Na die 150 biertjes, die shotjes en de G(ay)&T’s kunnen we zondag wel een brakke brunch gebruiken. Bij HOPP kun je aankomende zondag voor nog geen dertig ekkies terecht voor een hartig & zoet gerecht, een salade en onbeperkt bier of bubbels. Jep, je leest het goed. Minder van €30! Wij weten wel waar we zondag te vinden zijn!


Weekend Tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus

Dit waren de Girls Who zonnige, culinaire weekend tips Amsterdam van 3, 4 en 5 augustus! Genoeg borrels, feestjes en vertier om jouw weekend te laten slagen.

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips