G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 20, 21 EN 22 APRIL

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend. Weekend tips van september - wat te doen in amsterdam dit weekend - acitiviteiten amsterdam - events amsterdam

Er komt een zonnig weekend aan en daar moeten we met volle teugen van genieten want we weten: het kan zomaar over zijn. Met een vooruitzicht van 22 graden op zaterdag zit het met het lentegevoel wel goed. Maar, waar ga je dit vieren? We hebben voor jullie weer de meest uiteenlopende lentetips op een rijtje gezet, waar we zowel de binnenblijvers als buitenbeestjes plezier mee doen. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 20, 21 en 22 april!

Office Party – Vrijdag 20 april, Bar Kantoor

In het voormalige kantoor van de fabriek op de Westergasfabriek opent Bar Kantoor in stijl met de ‘welcome to The Office Party’ op vrijdag. Verwacht een festijn van kopieerruimtes voor jou en je office scharrel, live office gossip en de CEO als DJ. Vanaf 17:00 ben je welkom voor de Vrijmibo, tot 21:30 kun je dineren waarna direct de heuse party begint. Ben je voor 22:00 binnen, dan is de entree gratis. Komen jij en je (ex) collega’s later aan, dan betaal je €7,50 inclusief drankje aan de bar!

EdelWise – vrijdag 20 april, Het Sieraad

Zodra de klok 5 tikt trekt EdelWise maandelijks weer de harde werkers achter hun stoel vandaan voor de grootste vrijdagmiddagborrel van Amsterdam. Vanwege de vloedgolf wordt niet alleen Het Sieraad, maar ook het terras omgetoverd tot feestelijk paleis.
EdelWise trakteert je op een avond vol bijzondere optredens, acts, entertainment en DJ’s en je kunt borrelen, dineren en dansen tot diep in de nacht. Trap jij het weekend met je vrienden of collega’s af bij EdelWise? Voor een goede bodem betaal je €39,50 inclusief je entreekaart van €12,50. Enkel entree kun je alleen bij de deur halen!

Weekend Tips Amsterdam van 20, 21 en 22 April

Coconuts – vrijdag 20 april, Bitterzoet

Na een lange werkweek op kantoor, gezeur met je collega en verklootte deadlines, is het vrijdagavond & nacht tijd om te boel even goed op stelten te zetten en de werkstress te vergeten. Op het Coconuts feestje in Bitterzoet sta je helemaal goed voor de lancering van jouw weekend. En het leuke is, je kunt het makkelijk combineren met EdelWise en/of The Office Party. De deuren gaan namelijk om 23:00 open waarna er een hele gezellige line-up klaarstaat gedurende de hele nacht. Welke vriendinnen trommel jij op om kokosnoten mee te drinken?

Deze rode wijnen zijn heerlijk op zonnige dagen!

Terrasfeestje – vrijdag 20 & zaterdag 21 april, De Foodhallen

Dit weekend fungeren de Foodhallen weer als de perfecte plek om lekker te borrelen onder het genot van lekkere G&T’s, good wines, cocktails en de beste happen. En nu denk je misschien, ‘ik ga toch niet binnen zitten met dit weer’, naah – dat hoeft niet. Vanaf nu kun je namelijk ook weer buiten op het terras zitten, lekker zon vangen dus! En dubbelfeest, want op beide avonden (wanneer het afgekoeld is) zal een DJ de muziek verzorgen, met ditmaal EKTE (vrijdag) en ENKA (zaterdag) als de masters of the wheels of steel.

Weekend Tips Amsterdam van 20, 21 en 22 April

De Leipe proeverij – zaterdag 21 april, El Hermano De Kique

Dit weekend staat er weer een Leipe wijnproverij van de heren van El Hermano voor de deur. Met deze keer Duitse en Oostenrijkse wijnen op de planning. En inderdaad, we kennen ze vooral door hun bieren, maar ondanks haar noordelijke ligging is Duitsland het vierde wijnproducerende land in Europa. De meeste Duitse wijnen zijn droog en wit, met de Riesling en de Spätburgunder als populairste druifsoorten. Hier houdt de informatie lang niet op, dus ga lekker langs en spijker je wijnkennis weer bij. De Leipe Proeverij is niet moeilijk. Je komt binnen wanneer jij wilt, krijgt een glas en het proeven kan beginnen! De proeverij bestaat uit vijf proefglaasjes en kost €15 per persoon. Reserveer je tafel hier!

Dit Franse restaurant is perfect voor een romantische avond uit

Bali Brunch – zondag 11 april, Mama Makan

Vorige week zondagmiddag schoof Girls Who Magazine aan om de Balinese Brunch van Mama Makan uit te proberen. Wat begon als een tamelijk brakke ochtend, werd omgetoverd tot een culinaire, vrolijke middag met een tafel vol Indonesische specialiteiten. Terwijl de prachtige jazzy tunes om de oren vlogen, de wijn de kater verhielp en de brunch gerechten een goede bodem legde, was de bediening daar om het nóg leuker te maken. Het mooie is, vanaf nu kun je elke zondag genieten van het Oosten in Oost tijdens de wekelijkse Bali Brunch. Verwacht ongelimiteerde lunchgerechten, bottomless wijn & bier als jij wilt, jouw eigengemaakte Gado Gado salade, een BYO soto soep en een uitgebreid dessertbuffet. Make it a brunch to remember!

Weekend Tips Amsterdam van 20, 21 en 22 April

Pre-proeverij – zondag 22 april, Lokaal Spaanders

In de keuken van Lokaal Spaanders wordt hard gewerkt, want vanaf 7 mei verandert er héél wat op het menu. Voordat het zo ver is, willen ze jullie graag laten proeven wat er te verwachten valt met een proeverij als feestelijke opening. Zondag ben je vanaf 16:00 welkom om van alles te proeven wat hun nieuwe buffet aan gerechten biedt deze lente! Je betaalt €12,- per bord met daarop 6 verschillende gerechtjes. Naast deze smakelijke gerechten schenken ze tevens de nieuwe wijnen. wijnkenner Sylvia schenkt ze uit: proef en beslis mee welke wijnen er op de kaart van Spaanders komen!

Dit zijn de ‘regels’ achter een goede kaasplank voor
jouw borrel!

Dutch Characteristics Through Dutch Cuisine– vrijdag 20 april, Cultcheers

Drop, Bitterballen, Speculaas, Haring… Lekker, maar wat vertelt voedsel ons over de Nederlandse cultuur? Heb je ooit gedacht hoeveel eten onthult over onze cultuur? Tijdens deze ochtend werp je een nieuwsgierige blik op een selectie van Nederlandse voedingsmiddelen en kom je erachter hoe ze cruciale aspecten van de Nederlandse cultuur ontrafelen. De “Bitterballen” zullen hierna nooit meer hetzelfde smaken!

Lentebier Festival – zaterdag 21 en zondag 22 april, Delirium Café

Maak kennis met nieuwe bieren tijdens het Lentebier Festival bij Delirium Café Amsterdam. De dagen staan speciaal in het teken van frisse bieren om het heerlijke lentegevoel op te wekken. Twee dagen lang kun je genieten van bekende én voor Nederland onbekende biertjes terwijl je op het terras zit en van ambachtelijk eten geniet. Meer dan 10 internationale brouwerijen zijn aanwezig om de beste bieren voor jullie te tappen en meer te vertellen over de verhalen achter de brouwerijen.Om ervoor te zorgen dat jij de vele bieren kunt proeven, maken we gebruik van proefglazen. Zo stel jij je eigen biermenu samen!

Weekend Tips Amsterdam van 20, 21 en 22 April

Cherry Blossom bewonderen – laatste weekend, Amsterdamse Bos

De lente is begonnen en de temperaturen lopen dit weekend hoog op. Daar wil je natuurlijk van genieten! Dat kan op een terrasje, maar ook in de natuur. Natuurliefhebbers kunnen dit weekend (waarschijnlijk voor het laatst) de prachtige cherry blossom trees bewonderen. De Japanse kers groeit tussen eind maart en eind april en is in het Bloesempark in het Amsterdamse Bos op zijn allermooist. Wil je deze bloesempracht ervaren zoals de Japanners dat ook doen? Ga langs met je picknickmand en geniet van de lente!

Geniet van deze zonnige dagen levensgenieters. Dit waren weer de Girls Who weekend tips Amsterdam van 20, 21 en 22 April. Cheers!

 

CategoriesWeekend tips