W

WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 13, 14 EN 15 JULI

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in juli 2019 - uitjes amsterdam juli 2019 - what to do in amsterdam - girls who magazine

Hoi levensgenieters! Dit weekend staan er weer genoeg heerlijke feestjes op de agenda die je echt niet wilt missen! Van een sfeervolle Souk in hartje Amsterdam tot een Balinese brunch en de WK-finale op een gigantisch scherm. Dit zijn onze culinaire Weekend Tips Amsterdam van 13, 14 en 15 juli!

Ras El Hanout Festival – vrijdag 13 t/m zondag 15 juli, Westerfabriek

Restaurant Raïnaraï zal haar eerste eigen food festival organiseren, met als hart van het festival is een gigantische Souk. Van 13 t/m 15 juli zullen 49 verschillende soorten biologische groenten samensmelten met 49 verschillende soorten kruiden. Dit alles gepresenteerd als torens, opgestapeld op immense aardappelkisten. Om de sfeer van de Souk echt naar het terrein van Westergasfabriek te brengen, zal het terrein worden gedecoreerd met fakkels en 7 vuren waarop wordt gekookt. Uiteraard is er een sfeervolle theetent aanwezig, waarop de traditionele Algerijnse muntthee zal worden bereid.
 Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Weekendje ontsnappen uit de grote stad? Dit zijn de leukste tips voor Breda!

TREK Festival – vrijdag 13 t/m zondag 15 juli, Amstelpark

De culinaire keuze is wederom reuze dit weekend. Want ook in het Amstelpark kun je een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod van streetfood maken. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de speciaalbier bus.

Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Lunch & Livemuziek XXL editie – zondag 15 juli, Bar Kantoor

Deze zondag bestaat de Westergasfabriek 15 jaar en dat wordt ook gevierd bij Bar Kantoor met een XXL editie van Lunch & livemuziek. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een feestelijke & dansbare programmering met onder andere livemuziek van BombaNaranja, SaraLee de Schwing Jazz Band. Na 20.00u komen de festiviteiten op het Westergasterrein aan hun einde en is het tijd om te dineren bij Bar Kantoor. Ook met lekker weer is het Kantoorse terras heerlijk vertoeven in het Westerpark!

Dagje strand? Dit zijn volgens ons de 10 fijnste beachclubs van Nederland!

Bali Brunch – zondag 15 juli, MAMA MAKAN

Met deze tropische warmtes stijgen ook de cravings naar tropische smaken. Deze zondag kan je bij MAMA MAKAN genieten van een uitgebreide Bali Brunch waarbij je onbeperkt alles van de kaart kan bestellen of je eigen Gado Gado salade kan samenstellen. En vergeet vooral niet een gaatje over te houden voor de uitgebreide dessert keuze. Voor €35 p.p. kan je onbeperkt lunchen en voor €45 p.p. kan je daar ook nog onbeperkt bier wijn of fris bij drinken. Reserveren kan via de website van MAMA MAKAN of 020 554 1250.

Culinaire Weekend Tips Amsterdam van 13, 14 en 15 juli

Op zondag 15 juli om 17:00 kun je de WK-finale kijken bij onder andere….

WK Finale & Forbidden BBQ – THE BUTCHER Social Club

Deze zondag organiseert THE BUTCHER Social Club voor de tweede keer dit seizoen een overheerlijke BBQ. Voor €39 p.p. staan ’the butchers’ voor je achter de grill van 13.00u – 17.00u en verzorgen ze the best bloody burgers van Amsterdam. Op het gigantische scherm wordt vanaf 16.00u de finale van het WK live uitgezonden. En ook na de wedstrijd kun je tot 22.00u nog (na)genieten met de verfrissende drankjes op het dakterras van The Forbidden Garden. Plekje reserveren? Mail dan naar socialclub@the-butcher.com.

Reserveer je juichplekje – Westergasterras

Ook het Westergasterras tuilt de Oranje leeuwen in voor de Rode Duivels. Wil je verzekerd zijn van één van de 100 beste plaatsen en niet hutje mutje op elkaar staan? Dat kan! Je kunt snel een goede een plek reserveren. Aangezien het aantal WK-fans de ruimte overstijgt, is besloten ook in de Westerunie een fiks scherm op te hangen. Ook dáár kunnen de eerste rijen gereserveerd worden. Chilllll!

Drankjes scoren met het WK – Brooks

De zinderend spannende WK-finale kun je dit jaar ook bij Brooks kijken. We gaan er een feestje van maken, ook al zijn de Oranjeleeuwen niet van de partij. Aan de Beethovenstraat laten ze je niet in je hemdje staan want tijdens de finale schenken ze de signature drinks uit de desbetreffende landen en kun je het aantal doelpunten in gratis drankjes winnen. Dat beloofd een goed feestje te worden!

WK-finale in De Foodballen – De Foodhallen

Aanstaande zondag claim jij voor de laatste keer een plekje op de tribune van de Foodballen. Nog een keer ‘oef’ je in koor en juich je mee voor het verlossende doelpunt. Zit je liever rustiger? Voor #dinnergoals scoor je eten bij je favoriete stands en bekijk je de WK-finale op een van de schermen.

WK-finale Amsterdam

Dit waren de Girls Who culinaire weekend tips van 13, 14 en 15 juli! Genoeg zonnige borrels, eten en toffe plakken om jouw weekend mee door te komen dus. Ennuh, waar gaan jullie voetbal kijken?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips