1

12 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 29, 30 NOVEMBER & 1 DECEMBER

werkend tips - weekendtips amsterdam - weekend guide - city guide amsterdam

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten en events in Amsterdam. Ook deze week hebben we een selectie gemaakt van tips die je zeker niet wilt missen. Brunchen, dansen, eten en borrelen. Dit is de Girls Who Weekend Guide Amsterdam van 29, 30 november & 1 december.

Dit is onze selectie van leuke Weekend Tips Amsterdam >

Fête du Champagne Winterfestival – 29, 30 november & 1 december, Zuiveringshal Westergas

De Amsterdamse Zuiveringshal op de Westergas wordt tijdens de winter omgetoverd tot een sprookjesparadijs met een winterse vibe. Tijdens het festival maak je kennis met verschillende champagnesoorten van de meest prestigieuze champagne- en wijnhuizen waaronder Bonnet-Ponson, Bollinger Champagne, wijnhuis Domaine de La Baume, Crémants uit alle windstreken van Frankrijk en vele Boutique champagnehuizen.

Ook voor de wijnliefhebbers is er genoeg, met de meest hoogstaande wijnen uit verschillende Franse streken. Daarbij kun je genieten van oesters, kaviaar en klassiek Franse hapjes als confit de canard en biologische foie gras die je kunt vinden bij de knusse Franse food trucks.Fittest Friday – vrijdag 29 november, David Lloyd

Wie de wijntjes van aankomend weekend wilt verbranden voordat ze gedronken zijn, is bij David Lloyd vrijdag aan het juiste adres. Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 en 21.00 uur maak je een gezonde (en leuke) start van je weekend.

David Lloyd biedt op deze vrijdagen een aangepast lesprogramma, midden in de club, waarbij yoga wordt afgewisseld met een blaze-workout op dancemuziek van een live-dj. Dit alles terwijl je geniet van gezonde bites en heerlijke mocktails en shakes. Hier schrijf je je in >

Leuk uit eten dit weekend? Vind hier onze restauranttips!

Uitbrakken bij NENI – zondag 1 december, NENI AMSTERDAM

De twee dingen waar ze in Tel Aviv het allerbeste in zijn: feesten en eten. Breng dit samen bij NENI Amsterdam en wat krijg je dan? Precies, een gigantisch zondags brunchfestijn. Want wat is er na een zaterdagnacht vol feest nou beter dan uitgebreid tafelen met vrienden en een glas mimosa? Elke zondag vanaf 11:00 hier kun je hier terecht voor gerechten als spicy caramalized eggplant en shakshuka. De tafels vullen zich met kleurrijke mezze en je eet hier de heerlijkste zoete, traditionele desserts. Een heerlijke Sunday Brunch dus!

Meer dingen om te doen in Amsterdam dit weekend >

Sushi & Ramen Festival Amsterdam – 30 november & 1 december, Dok Amsterdam
Chicks on Sunday– zondag 1 december, RAZMATAZ
Cocktails & Conversations: Amsterdam – zondag 1 december, The Hoxton
Happy Oyster Hours | €1 – zaterdag 30 november, The Good Companion
OH La La Sangria at Bam Boa – Bam Boa
Streetfood Night by Ron Blaauw & Deliveroo – vrijdag 29 december, Ron Gastrobars
Stan&dj– zaterdag 30 november, STAN & CO
Truffle Season at 5&33– zondag 1 december, 5&33

Girls, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 29, 30 november & 1 december. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

CategoriesWeekend tips