G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 15, 16 EN 17 MAART

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart / Amsterdam cocktail week

De stad ziet er een beetje uit zoals op de foto – ietsjes aan de treurige kant. Maar dat weerhoudt ons er niet van om de deur uit te gaan voor een gezellig weekend in Amsterdam. Wij zochten de fijnste (culinaire) events weer voor je uit: dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 maart!

Week Zonder Vlees – t/m 17 maart, door heel Nederland

Wanneer je als volwassene deze week geen vlees eet, bespaar je: 130 liter water, 76 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees. Dat is nogal wat, en met de Nationale Week Zonder Vlees wordt het schrappen van dierlijke producten aangemoedigd. Een goed moment om nog even onze tips voor vegetarische & veganistische restaurants onder elkaar te zetten.

10 x veganistische restaurants in heel Nederland >
Thuis maken: 15 x vegan recepten >
Weekend Tips Amsterdam // vegetarisch dineren // week zonder vlees // vegan restaurants // weekend tips amsterdam

Weekend Tips Amsterdam // Weekend Guide Maart // Vegetarische restaurants // Bron: MOER


Tot en met zondag 17 maart |
Amsterdam Cocktail Week  – verschillende locaties

Het is weer zover: Amsterdam Cocktail Week. Van 11 t/m 17 maart doe je een rondje cocktails langs de beste bars van de stad. Elke deelnemende hotelbar, restaurantbar of cocktailbar biedt een alcoholische én non-alcoholische serve aan voor een hele vriendelijke prijs. Misschien een goed idee om deze twee varianten even af te wisselen, er doen namelijk maar liefst 45 bars mee. Wij tippen er een paar: 


Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips februari // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart / Amsterdam cocktail week
Amsterdam Cocktail Week // Weekend Tips Amsterdam // Weekend Guide Maart // To Do in Amsterdam

Zacapa Tasting – van 11 t/m 17 maart, Restaurant C

Ook temperatuur restaurant C doet op een leuke manier mee met de Amsterdam Cocktail Week. Bar C, de vernieuwde cocktailbar van het restaurant, organiseert ter afsluiting van de ACW een exclusief drie gangentasting diner geïnspireerd op Ron Zacapa. Een rum die zijn bijzondere smaak krijgt op 2300 meter boven zeeniveau inde bergen van Guatemala.

Business Birds Clair Bik – Dinsdag 19 maart, Kanarie Club

In het teken van flexwerken geeft Kanarie Club maandelijkse speed lectures die je helemaal gratis kan bijwonen! Aankomende editie zal spreker Clair Bik van Bik Difference vertellen over werken aan werken. Hoe werken aan werken leidt tot meer creativiteit, productiviteit en loyaliteit binnen de organisatie. Zet jezelf aanwezig via deze link. Tot dan!  

Weekend Tips Amsterdam // Wat te doen in Amsterdam // Tips Amsterdam Maart

Meer dingen om te doen in Amsterdam:

De gi-ga-grote Culinaire Kalender: alle food festivals op een rijtje >
Dit zijn onze spannende Netflix tips >
10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >
De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >
Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 15, 16 en 17 maart 2019. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips Amsterdam? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

VOLG ONS OP INSTAGRAM VOOR MEER INSPIRATIE!

[wdi_feed id=”1″]