DO / Weekend tips

GIRLS WHO DRINK WEEKEND TIPS 29, 30 & 31 DECEMBER

Het allerlaatste weekend van december is in zicht. Wij brengen je de laatste weekend tips van 2017. Maar ook een te gekke netflix tip voor thuis op de bank.

Het allerlaatste weekend van december is in zicht, met dit weekend voornamelijk funky and fancy NYE-activities! Ook dit weekend zit weer vol met evenementjes waar culinaire en dorstlustige hartjes van Girls Who Drink van op hol slaan. Maar, als niemand jou verteld waar je wanneer moet zijn, kan het zomaar gebeuren dat deze leuke festiviteiten je passeert. Dus speciaal voor alle mensen die nog géén idee hebben waar én hoe ze oud & nieuw moeten vieren dit weekend, heeft Girl Who Drinks Kiki weer vermakelijke activiteiten op een rijtje gezet. Voor de katerige thuisblijvers heb ik ook een bloedstollende Netflix-tip toegevoegd!

Weekend Tips Amsterdam 29 tot 31 december

Gourmet Champagne – vrijdag 29 december van 18:00-03:00, Proefwerk.

Van dit evenement gaat mijn bourgondische hartje sneller kloppen. De gezelligheid van gourmetten met een verfijnde twist van champagne zie ik wel zitten om het weekend mee in te luiden. Goed om een flinke bodem te leggen ook voordat je het hele weekend gaat dansen. Ook het woord ‘’fuifje’’ kan letterlijk achter dit evenement worden geplakt, omdat er na het gourmetten en champagne-zippen ook stiekem nog gedanst kan worden in Proefwerk. Reserveren kan via http://proefwerkamsterdam.nl/

 

Brunch & Bubbles – zondag 31 december van 11:00-17:00, Bar Spek

Op oudejaarsdag kun je niet vroeg genoeg beginnen met drinken, die kater de volgende dag het je toch wel! Zoals elke laatste zondag van de maand kun je bij Bar Spek terecht voor een verzorgde boozy brunch. Dit wordt wel een erg speciale editie, omdat het op de allerlaatste dag van 2017 is! Terwijl de middag net zo bruist als de bubbels in je glas kun je nog één keer samen je nooit behaalde goede voornemens doornemen, en bespreken hoe jullie dat dit jaar écht beter gaan aanpakken.

NYE-winter BBQ – zondag 31 december van 19:00-03:00, Poesiat & Kater

Op 31 december organiseert proeflokaal Poesiat & Kater een heuse winter BBQ, waarbij heerlijke kippen, sappige ribs, mooie gevulde portebella’s en verse vissen worden gebraden. Ze serveren de 31ste alleen het BBQ-menu met uiteraard hun bijpassende biertjes. Ook zullen er borrelhapjes van de BBQ geserveerd worden voor de grote, groter en grootste eters. Vanaf 22:00 uur draait Funky Vinyl lekkere plaatjes naar het 00:00 uur moment toe, waarna er vuurwerk afgestoken wordt met een glaasje bubbels in de hand. Het mooie is, er is geen entree ticket nodig! Wel kun je hier een tafel, of een plek aan de bar reserveren voor de BBQ.

Nog steeds geen idee waar je oud & nieuw gaat vieren? Doe hier je last-minute inspiratie op!

Oud & Nieuw zoals in Bangkok – zondag 31 december van 17:00-20:00, House of Watt.

Dit is een leuk nieuwjaarsfeestje voor ouders die zin hebben om oud & nieuw met hun kindjes willen vieren. Middernacht is wellicht een beetje laat voor ze, dus daarom vieren ze bij House of Watt het nieuwe jaar al om 18:00 – precies wanneer in Bangkok het nieuwe jaar begint! Dit wordt gedaan met oliebollen, bubbels voor jong & oud, kindervuurwerk (sterretjes), sjoelbakken en lekkere deuntjes. Vanaf 17:00 kun je naar het Bangkoks Nieuwjaar. Om 20:00 uur sluiten ze de deuren om zelf ook met de families en vrienden een feestje te vieren!

Dineren in stijl bij MR PORTER – zondag 31 december 

Tijdens Oud & Nieuw kun je, zoals we gewend zijn van dit chique rooftoprestaurant, geheel in stijl dineren. Nadat je hebt genoten van een special oud & nieuw menu waarin vlees de hoofdrol speelt, staat om 00:00 uur de champagne klaar op het prachtige dakterras van Amsterdam. Deze plek voorziet van het beste uitzicht de stad, wat betekend dat je enkele vuurpijl aan je voorbij gaat!

NYE-dinner & party in de bajes – zondag 31 december 

Klinkt grimmig, is het niet! Naar de bajes gaan is namelijk nog nooit zo leuk geweest. De bar & restaurant op de Utrechtsestraat is de meest toegankelijke bajes van Amsterdam, zo ook met oud 7 nieuw! Wat kan je hier verwachten? Een 3-gangen diner in stijl, met een aansluitend knalfeest, confetti & ballonnen, feestelijke aankleding & bubbels voor een mooie prijs! Meer info of reserveren kan via: info@naardebajes.nl

THE ROAST ROOM & Visaandeschelde: Dinner & Dance New Years Eve Party! – zondag 31 oktober

Weekend Tips Amsterdam 29 tot 31 december en dit is de laatste. Na een uitgebreid diner bij The Roast Room’s Rottisserie of bij Visaandeschelde, is het vanaf 22:00 tijd om met een goede bodem volledig lost te gaan. Vanaf 22:00 begint bij The Roast Room een leuk NYE-feest met waaronder een live band, DJ en ambachtelijke bites.

NETFLIX TIP VOOR ALS JE THUIS BLIJFT

Misschien ben je nog steeds mega brak van de liters wijn die je gedronken hebt tijdens je vele kerstdiners. Of, misschien vind je oud & nieuw super overrated en heb je allesbehalve zin cava, vuurwerk en apenlamme vrienden die dit om je nek heen hangen. Speciaal voor jou, een leuke Netflix & chill suggestie waarmee jij dit weekend doorkomt.

The Sinner
Ongeveer iedereen had het laatst over deze bloedstollende serie, dus een hele creatieve suggestie is het niet. Maar, voor alle mensen die onder een steen leefde om hun 2017-deadlines nog af te krijgen en The Sinner-hype hebben gemist; check it out!

What about it?
Het verhaal van USA Network is ‘’simpel’’: de bloedmooie Cora (alleen zij is al een reden om te kijken) leeft een compleet normaal leven. Totdat ze een – op het oog onschuldig persoon – op het strand, terwijl iedereen (onder andere har man & zoontje) het kunnen zien, doodsteekt. Waarom ze het slachtoffer met een keukenmesje besloot te vermoorden? Ze heeft zelf werkelijk geen idee meer.

The Sinner brengt de zoektocht naar haar motivatie in kaart, die uiteraard gevoed wordt door allerlei (nog onbekende) personages. Wat is er met haar zus gebeurd, wat wilt de recherche van haar, hoe voelt haar man zich wel niet? The Sinner draait om deze bizarre zoektocht en vertelt een ijzersterk en enorm verslavend verhaal. Wat drink je hierbij? Ik zou zeggen een kruidige rode wijn. Na alle spanning kan rode wijn je een beetje kalmeren.

Heel veel plezier met al jullie feestjes, confetti, champagne, vuurwerk en katers!
Volgende week donderdag kun je hier weer terecht voor onze Girls Who Drink Weekend Tips.

Jouw toffe evenement promoten in de Girls Who Drink Weekend Tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip voor Kiki naar hello@girlswhodrink.nl

 Gerelateerde artikelen

the student hotel city - flexwerken amsterdam noord - flexwerken amsterdam - flexwerken amsterdam corona - corona werkplek - TSH collab

TIP: FLEXWERKEN ‘WITH A VIEW’ BIJ THE STUDENT HOTEL CITY