V

VRIJDAG 1 JUNI: GIRLS WHO BORREL x LOKAAL EDEL!

Lieve lezers, girlbosses, borrelaars, levensgenieters en ambitieuze weekend vierders. We hebben leuk nieuws voor jullie! Op 1 juni staat de eerste Borrel van Girls Who Magazine gepland en jij en je vriendinnen zijn hier allemaal voor uitgenodigd. Samen laten we de werkweek achter ons en proosten we op het tegemoetkomende weekend!

Een Girls Who Borrel, waarom?

Van online naar offline

Het eerste wat je doen als we wakker worden. Als we op het terras zitten, op de wc of aan de bar. In de bioscoop. We kunnen overal en altijd online en zijn dat dus ook, want de telefoon is de perfecte afleiding tijdens lange meetings en wachttijden. Daarnaast hebben we honderden instagram vriend(innen) die allemaal een ‘like’ verdienen en wanneer de foto écht tof is, zelfs een reactie. Maar hoe goed kennen we elkaar nou eigenlijk? Eén van de ideeën achter onze Girls Who Borrel is het personaliseren van het digitale wereldje. Elkaar offline ontmoeten, ff écht samenzijn, bijkletsen met vriendinnen en proosten op de vriendschap. Of we hier foto’s van gaan maken? Natuurlijk;-)

Girls Who Borrel

Leave the office early day

Daarnaast is het op 1 juni ‘Leave the office early day’. Dat houdt in: met toestemming van je werkgeven mag je ‘m peren zodra je werk af is. Dit gaat misschien niet op voor ijverige ZZp’ers of ondernemers met heftige deadlines (zoals velen van ons), maar dit haakje gunt ook jou een early barbezoekje. Terrasbezoekje – want de Girls Who Borrel vindt plaats op het (hopelijk zonnige) terras van Lokaal Edel!

Onze eerste E-guide is uit!

Nog even 3 redenen om de borrel al vanaf 17:00 in te zetten:

  1. Je hebt het verdiend, duh. We hebben de hele dag nergens anders aan gedacht en toch keihard gewerkt. Niemand verdient meer een borrel dan jij.
  2. De vrijdagmiddagborrel stilt je trek. Bij een goede borrel horen ook natuurlijk ook lekkere hapjes. Denk roze oesters. Charcuterie. Crostini’s.
  3. Vroeg beginnen is eerder thuis. Of ja, dat hoeft natuurlijk niet per se. Maar voor de volgende dag is het wel lekker.

Girls Who Borrel

Girls Who (need a) Drink

Ja, want dat zijn we toch allemaal. Of het nou een groentesapje, een frisje, een goede wijn of een lekkere cocktail is. We do drink. En het woord borrelen is gewoon voor ons uitgevonden. Maar de zoektocht naar een geschikte borrelplek op vrijdagmiddag met je vriendinnen kan nog wel eens knaplastig zijn. Daarom hebben wij hét borrelterras uitgekozen, waar de Rose Lemonades als welkomstdrankjes koud staan, de lichte rosé op perfecte temperatuur is en de cocktailshaker ready staat. Keep yourself hydrated they said. Especially on Friday evening – they said.

Vriendinnenborrel

Dus, wat kunnen jullie verwachten?

Girls Who Borrelkaart – drankjes

Nou, ten eerste dus dat ijskoude welkomstdrankje waar we jullie mee ontvangen. Rose Lemonade van Fentimans. Ik weet niet of jullie er bekend mee zijn, maar dit rozige drankje is awesome. Daarnaast krijgen de eerste 25 ijverige borreldames een heerlijk glas Grenache van Smaragd Wijnen van het huis en van 17:30 – 18:30 zetten we het Girls Who Borreluurtje in met dezelfde wijn voor slechts €3,50.

Cocktails. Heel veel cocktails.Klaargemaakt door een knappe barman achter de buitenbar op het terras. Niet alleen de speciale Girls Who Cocktail die we ontwikkeld hebben, maar ook een verfrissende Gin-Tonic met grapefruit en een Peach Bellini. Uiteraard allemaal voor een leuk prijsje.

Vriendinnenborrel

Girls Who Borrelkaart – hapjes

Borrelhapjes. Uiteraard in stijl. Want niet alleen wij, maar ook onze maag gaat op een gegeven moment borrelen (ik weet dat je dit niet zo zegt, maar het klinkt wel leuk). Naast de tafelhapjes die bij ontvangst voor jullie klaarstaan hebben we een speciale Girls Who Borrelkaartvoor jullie samengesteld. Wat dit inhoudt? Nou, roze oestersvoor €2 per stuk bijvoorbeeld. En een borrelplank met vers brood, aïoli, boter, kaas, watermeloensalade feta en bieterballen. Of crostini’s met toppings als zalm avocado, steak tartaar en tomatensalsa. Dit, en nog meer. We zijn tenslotte culinair ingericht.

Vriendinnenborrel

Silent Discooooo

Dansen. In de gratis silent disco van Silent Discow op het terras. Yes, schud de schroom en werkstress van je af en dans met 25 (Instagram) vriendinnen tegelijk in de stille disco. Heupwiegend en swingend dansen we ontluikende klassiekers, pompende paringsdansen en ongehoorde hits.

Girls Who Borrel

Leuke give-aways!

Yes, alle dames maken kans op leuke prijzen. Win een flesje rosé, twee kaartjes voor Edelwise indoor in Juni, een borrel op het terras van Lokaal Edel. Of als je een échte lucky bastard bent, twee kaartjes voor Edelwise x Thuishaven in juli. Of win één (of meer) van de andere toffe verrassingen!

Girls Who Borrel

Zien we jou en je girls op 1 juni? Het lijkt ons leuk om met jullie te proosten op het weekend, de nieuwe maand en het leven!

Wanneer: vrijdag 1 juni 2018
Tijd: 17.00 – 00.00 uur
Waar: Lokaal Edel
Event: Facebookevent

 

 

 

 

CategoriesWeekend tips