5

5 x FIJNE TERRASSEN WAAR JE GOED KUNT FLEXWERKEN

De lente komt er weer aan! En dat betekent dat we het liefst de hele dag buiten zitten natuurlijk. Helaas moet er wel gewoon gewerkt of gestudeerd worden. Maar als het even kan, proberen we het nuttige met het aangename te combineren. Daarom verzamelden wij de beste terrassen om met je laptopje te werken in Amsterdam.

En dat mag stiekem best met een glas wijn of een biertje erbij… Maakt het terraswerk nog iets minder zwaar (weten wij uit ervaring).

Stek

Bij Stek op de Wibautstraat zit je in de zomer lekker relaxt op het terras aan de ruime picknicktafels. Hier kun je gerust een hele of halve dag zitten met je laptop. Onder andere door al het lekkers op de kaart te blijven bestellen.

Dit zijn onze favoriete terrassen in Amsterdam-West >

Louie louie

Bij minder lekker weer kun je hier alsnog in de open serre zitten, waardoor je alsnog het gevoel hebt dat je buiten zit. En in de zomer kun je hier met gemak de hele dag zitten aan de lange tafels. Heb je een beloning verdiend na al dat harde werk? Bestel met wat mede-terraswerkers een litertje sangria.

De Ysbreeker

Bonuspunten voor De Ysbreeker, want niet alleen is het hier goed vertoeven en uit te houden door de bomen langs de Amstel, ze hebben ook speciale terraswifi!

Pllek

Pllek is natuurlijk een hangout waar we sowieso graag komen in de zomer. Met het strandje en uitzicht op het IJ is het een plek waar je het liefst de hele dag zou blijven hangen. Maar heb je er ook wel eens over nagedacht om daar een dagje te gaan werken? Een echte aanrader!

De 20 leukste hotspots van Amsterdam-Noord >

Terrassen Amstedam Noord – flexwerken op het terras – terrassen met wifi

Het Volkshotel

Ook in de koude seizoenen is het Volkshotel een flexwerk-favoriet. Maar in de zomer kun je ook perfect terecht op het dakterras. Er waait lekker een windje langs, dus het is goed uit te houden terwijl je zwetend over je laptop hangt!

Meer fijne flexwerkplekken in Amsterdam vind je hier >

Op welk terrasje strijk jij neer met je laptop? Laat het ons weten als er nog een fijne plek met goede Wi-Fi mist in deze lijst!

DIT VIND JIJ MISSCHIEN OOK LEUK..

 

CategoriesWork