I

IN DE AGENDA: EEN SILENT DISCO OP DE SCHAATSBAAN IN ROTTERDAM

schaatsbaan - rotterdam - silent disco - weekend tips rotterdam - weekend gids rotterdam

Op zoek naar een originele, winterse activiteit? We maakten er al een lijstje over voor jullie, maar deze tips kan zeker niet ontbreken. Schaatsen it is, maar dan wel dansend met een koptelefoon op. Vanaf 14 december kun je terecht op de Silent Disco (regenboog) schaatsbaan in Rotterdam. Wie neem jij mee?

Aankomende zaterdag gaat in Rotterdam de grote regenboog schaatsbaan weer open dus heb je nog geen plannen dit weekend en wil je de feestmaand goed beginnen? Hier moet je zijn. De 400m overdekte schaatsbaan pakt dit jaar nog groter uit dan voorheen met verschillende evenementen waaronder: De Silent Disco.Silent Disco on Ice 

Op zaterdag 14 december wordt de eerste silent disco op schaatsen hier georganiseerd.Van 20:30 tot 02:00 kun je samen met je vriend of vriendinnen dansen op drie verschillende muziek kanalen terwijl je aan het schaatsen bent.

HouD je van dance, electro en housemuziek? Dan kies je voor de kleur blauw. Ben je meer van disco? Dan is rood voor jou de beste kleur. Kies je liever groen? Dan draaien ze de hele avond verzoeknummertjes van de gasten. Wil je hier heel graag heen maar is schaatsen niet perse jou ding? No worries, er is ook een gedeelte ijsvrij gemaakt.

 Meer tips voor een date in de wintermaanden? Vind hier de leukste plekken voor een winterse date in Amsterdam >

Het Programma

Blauw: dance – electro – techhouse

  • 20.30 tot en met 22.00 uur Twin House Project
  • 22.00 tot en met 02.00 The Policy

Rood: disco – house – nu-disco – italo

  • 20.30 tot en met 22.00 Countach
  • 22.00 tot en met 02.00 Danou Possel (Intercity 010)

Groen: verzoeknummertjes

  • De hele avond

 Ook leuk: Vind hier de gezelligste kerstmarkten van Europa >  

Prijskaartje

Zie jij jezelf al over het ijs paraderen? Haal dan wel even snel je kaartje. Deze kaartjes kosten €16,- inclusief toegang tot de schaatsbaan, een koptelefoon en service kosten. Heb je zelf geen schaatsen en huur je deze liever? Dan heb je voor €21,- ook nog de schaatsen erbij.

Wie trek jij mee naar dit super toffe evenement?

CategoriesWeekend tips