H

HET GROOTSTE RESTAURANTFESTIVAL VAN NEDERLAND KOMT ERAAN!

 Nederlands grootste restaurantfestival komt er weer aan! Van 1 t/m 3 juni tovert Taste of Amsterdam het Amstelpark voor de tiende keer om in ‘t gastronomische middelpunt van de hoofdstad. En net als wijn, wordt Taste met de jaren alleen nog maar lekkerder, en leuker! Taste trakteert hun bezoekers weer op culinaire hoogstandjes en een dosis kookinspiratie. Ben jij erbij?

Eten

Hobbychefs, fijnproevers en dorstige thuisbartenders krijgen het eerste weekend van juni de kans om Taste of Amsterdam te smaken. Nieuwe gezichten en vertrouwde namen maken hun opwachting om zo’n 30.000 hongerige Tasters, bijzondere gerechten voor te schotelen. Naast een aantal Taste-vedetten zoals restaurant Blauw en chef Peter Lute, die al tien jaar onderdeel van het festival zijn, ontvangt Taste weer meerdere toprestaurants. Samen brengen ze een menu waarbij iedereen zijn vingers kan aflikken.

Restaurantfestival Taste of Amsterdam

OP DEZE 9 TERRASSEN IN AMSTERDAM WEST KUN JE HEERLIJK DINEREN

Drinken

Dorstige proevers lessen de dorst op een van de wijnproeverijen of spirit masterclasses van Taste. Taste creert interactie met zowel de drinker als de schenker en verzamelt daarnaast een menu van bijzondere dranken. Van wereldse wijnen uit alle windstreken tot de meest lokale (Amsterdamse) bieren.

Restaurantfestival Taste of Amsterdam

Doen

Er is niet alleen veel te proeven, maar ook heel veel te doen op Taste of Amsterdam. Zo geven NEFF Big Kitchen bekende chefs masterclasses en demonstraties aan zo’n 250 foodiesper sessie. In de NEFF Kookschool gaan hobbychefs zelf aan de slag om hun kook-skills aan te scherpen. Ook dit jaar is er een kooktheater voor kinderen, waarbij de kleinste chefs de keuken instappen. Ze leren verse ingrediënten kennen en bereiden simpele gerechtjes.

DIT IS JOUW CULINAIRE AGENDA VOOR 2018!

‘Ik ben enorm trots dat we dit jaar alweer de 10e editie van Taste of Amsterdam organiseren. Het is elk jaar weer een uitdaging om een nieuw en spraakmakend programma neer te zetten en daarom is het extra mooi om te zien dat gasten steeds in steeds grotere getale hetfestival bezoeken. Deze 10e editie vieren we uitbundiger dan ooit met speciale acties rondom ons jubileum.’
Henk-Jan Kakebeen, event director Taste of Amsterdam

Restaurantfestival Taste of Amsterdam
Restaurantfestival Taste of Amsterdam

Tickets 

Tickets voor Taste of Amsterdam zijn online te bestellen via www.tasteofamsterdam.com. Early Bird actie loopt tot 9 maart en de tickets (€6) zijn ‘twee voor de prijs van één’. Dagtickets zijn verkrijgbaar voor €12. Een kaartje is geldig voor een van de drie dagen, op een dag naar keuze. Een passe-partout (€17,50) geeft toegang tot alle dagen.

Openingstijden Taste 2018
Vrijdag 1 juni 2018 15:00 uur – 23:00 uur 

Zaterdag 2 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur 
Zondag 3 juni 2018 12:00 uur – 23:00 uur

[wdi_feed id=”1″]

 

CategoriesWalk & Visit