DRINK / Recepten & Trends / EAT / Recepten & Trends

PERONI OPENT EERSTE POP-UP RISOTTERIA MET MICHELINSTER-CHEFS

In Amsterdam opent voor slechts één avond een pop-up risotto restaurant op sterrenniveau: de nu al legendarische Peroni Risotteria. Aan het roer staan de Italiaanse Michelinster-chefs The Costardi Brothers, die hun kookkunsten voor het eerst in Nederland komen vertonen. Dit is het eerste pop-up risotteria ter wereld.

De Risotteria wordt gepresenteerd door het Italiaanse premium biermerk Peroni, dat de gebroeders speciaal laat overkomen uit de regio Piëmont. De geboortestreek van Manuel en Christian Costardi staat bekend om de speciale Italiaanse rijstbereiding. Ze namen er hun familiehotel in de stad Vercetti over, om zich volledig te storten op de lokale specialiteit. Met succes: hun rebelse benadering werd beloond met een Michelinster.

 

5 X tips hoe jij je bier beter kan laten smaken 

Wanneer?

Op dinsdag 9 oktober laten ze hun culinaire kunsten zien in de Peroni Risotteria aan de Aambeeldstraat 36 in Amsterdam-Noord (restaurant Hangar). De avond is natuurlijk niet compleet zonder de beste Italo-disco voor de sfeer van La Grande Bellezza.

Maar 100 plekken beschikbaar!

Voor slechts één avond is er de kans om één van de 100 plaatsen te bemachtigen in de unieke pop-risotteria. Ga voor reserveringen snel naar www.peroni.nl/risotteria 

Meer over Peroni

Peroni Nastro Azzurro is premium pils dat Italiaanse smaak, stijl en vakmanschap ademt. Nastro Azzuro werd voor het eerst gebrouwen in 1963 in de Romeinse brouwerij van Peroni, en wordt tegenwoordig geserveerd over de hele wereld. Peroni organiseert regelmatig evenementen in samenwerking met stijlmakers als modeontwerper Margherita Missoni en Grammy-winnares St. Vincent.

Fotocredits: Costardi Brothers / ©DanielTöchterle 

 



Gerelateerde artikelen