V

VOORMALIG POP-UPCONCEPT SJEFIETSHE OPENT PERMANENT HAAR DEUREN

pop up restaurant sjefietshe - visrestaurant in amsterdam - ceviche in amsterdam - taste of amsterdam - foodini

Seger Abels, eigenaar van Foodini.nl en tevens gewaardeerde collega en vriend van Girls Who Magazine, startte zo’n 2 jaar geleden met zijn pop-upconcept Sjefietshe in de Amsterdamse Pijp. Heel wat ervaring en (vis)gerechten rijker opent hij binnenkort een vaste cevecheria vestiging in onze hoofdstad.

En dat doet hij niet alleen. Horecaondernemers Bas Lammersen (voormalig eigenaar Roast en Fiskbar Monk), Rick Swinkels (Jacobsz) en Jordy Wentink (nieuw in horecaland) worden elkaars compagnion.

Sje•fiet•she

Sjefietshe staat voor ceviche, maar dan op z’n Amsterdams. Letterlijk, want toen ceviche een opmars maakte, konden de Amsterdammers om ons heen het woord ‘ceviche’ lang niet zo soepel uitspreken. Cevi-wattes?!
In het nieuwe restaurant wordt het Zuid-Amerikaanse gerecht naar een hoger niveau getild. Ook gaan ze verder dan alleen ceviche, en kan je er tevens terecht voor andere visgerechten, huisgemaakte aperitiefjes en borrelhappen. Kortom: uitgebreid dineren of borrelen tot in de late uurtjes, midden in de Amsterdamse Pijp.

Good to know

Het restaurant open soft zijn deuren in mei en sluit rond de 28e weer even om met het hele team te verhuizen naar de Taste of Amsterdam. Daar kan iedereen alwast kennis maken met de nieuwe smaken. Op woensdag 05 juni staat de echte openingsdatum gepland.

Binnen is er plaats voor iets meer dan 40 personen, verdeeld over lage tafels en eten aan de bar. Alles kan en alles mag en dat gevoel moet dan ook echt overheersen. De zaak is zes dagen van de week open van 16:00-01:00, en dicht op dinsdag.

pop up restaurant sjefietshe - visrestaurant in amsterdam - ceviche in amsterdam - taste of amsterdam - foodini
restaurant Sjefietshe – ceviche in Amsterdam – vis eten in Amsterdam
CategoriesFijne Foodspots