DO / Chill

NIEUW OP NETFLIX DEZE WEEK

nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix deze week (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix:

Mystic Pop-up Bar

Deze Zuid-Koreans serie gaat over een jongen met een uniek talent. Hij gaat werken voor een eigenares van een super oud café die de emotionele problemen van haar gasten oplost door hun dromen binnen te gaan.
IMDb: 7,9

The Baby-Sitters Club

Deze serie is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de vriendschappen en avonturen van Kristy Thomas, Mary-Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill en Dawn Schafer, die samen een oppasbedrijfje beginnen terwijl ze leren omgaan met het leven op de middelbare school en volwassen worden.
IMDb: 8,0

Dicte 

‘Dicte’ gaat over misdaadjournaliste Dicte Svendsen die na haar scheiding met haar tienerdochter van Kopenhagen terug gaat naar haar geboortestad. Daar probeert ze met liefde, vriendschappen en spoken uit het verleden om te gaan en raakt ze samen met haar vriendinnen en een rechercheur betrokken bij criminele zaken.
IMDb: 7,2

Modus

Tijdens een besneeuwd kerstseizoen in Zweden wordt niet alleen psycholoog Inger Johanne Vik, maar ook haar autistische dochter aangetrokken tot een onderzoek naar een aantal rare sterfgevallen. Hierdoor komen ze in aanraking met detective Ingvar Nyman van de Zweedse nationale politie.
IMDb: 6,8

Ook leuk! Vind hier 12 mini series om te bingewatchen op Netflix >

Nieuwe films op Netflix: 

Hachi: A Dog’s Tale

Op een avond vindt professor Parker Wilson een puppy op het treinstation. Hij kan het niet laten en neemt de hond mee naar huis. Parker en de hond, Hachi, zijn al snel onafscheidelijk. Hun band is het begin van een schattig verhaal over echte vriendschap en loyaliteit. Een echte tranentrekker!
IMDb: 8,1

Forgetting Sarah Marshall 

Peter Bretter en zijn vriendin Sarah Marshall zijn uit elkaar. Peter is er kapot van en besluit op vakantie te gaan naar Hawaii, maar komt daar Sarah en haar nieuwe vriend tegen. Terwijl hij zichzelf gek maakt met Sarahs nieuwe leven, vindt hij troost in een flirt met Rachel. Haar positieve instelling vrolijk hem op, maar is dat genoeg om Sarah te vergeten?
IMDb: 7,1

Queen

Rani en Vijay staan op het punt te gaan trouwen. Op het laatste moment blaast Vijay alsnog de bruiloft af. De traditionele en verlegen Rani besluit toch in haar eentje op huwelijksreis naar Europa te gaan. Het wordt een ontdekkingsreis waarbij ze zichzelf leert kennen.
IMDb: 8,2

Drishyam

Zakenman Vijay Salgaonkar heeft twee dochters, Anju en Anu. Tijdens een kamp wordt Anju stiekem gefilmd in de badkamer. De dader is Sameer, de zoon van Meera Deshmukh, de inspecteur-generaal van de lokale politie. Wanneer Sameer wordt vermist, wordt Vijay verdacht van moord nadat zijn dochter het doelwit is geworden van seksuele chantage.
IMDb: 8,2

En, welke van deze nieuwe Netflix releases/tips ga jij als eerste checken? Gerelateerde artikelen