N

NIEUW OP NETFLIX DEZE WEEK

netflix oktober - netflix tips - nieuw op netflix - nieuw netflix - netflix releases - netflix nieuwe films - netflix nieuwe film - netflix aanbod - netflix nieuw series - nieuw op netflix in oktober - netflix aanraders

Girls Who Chill! Eén van onze favoriete bezigheden wanneer we een avond (of middag, mag best) vrij hebben: films en series kijken. Gelukkig voegt Netflix wekelijks nieuwe titels toe zodat jij altijd naar iets anders kunt kijken. Hieronder vind je de nieuwste films, series en documentaires op Netflix.

Vind hier wat er nieuw is op Netflix deze week (releases van films, series en documentaires) >

Nieuwe series op Netflix:

Borgen

In deze Netflix serie wordt politiek leider Birgitte Nyborg totaal onverwacht verkozen tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken. Ze moet het opnemen tegen politieke tegenstanders die er altijd op uit lijken om haar naar beneden te halen. Maar ook de media houdt haar steeds extra goed in de gaten.
IMDb: 8,5

24

De serie ’24’ gaat over Jack Bauer en zijn werk bij de Counter Terrorist Unit, een fictieve Amerikaanse anti-terreurorganisatie. Hij racet tegen de klok om de plannen van terroristen te laten mislukken, en zijn land voor gevaar te beschermen.
IMDb: 
8,3

 

Nieuwe documentaires op Netflix: 

Athlete A

De docu gaat over de atleten in de VS die misbruikt werden door sportarts Larry Nassar. Hij werd veroordeeld voor het misbruiken van zeker 350 vrouwen. In de documentaire komen verschillende vrouwen aan het woord die hun ervaringen delen met de man die lange tijd de functie had als teamarts. 
IMDb: 7,8

Vind hier welke irritante Netflix-functie nu verholpen is >

Nieuwe films op Netflix: 

La La Land

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano om zijn rekeningen te kunnen betalen en droomt van een eigen jazzclub. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het heftige leven in Hollywood?
IMDb: 8,0

Escape from Pretoria

Het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin en Stephen Lee, twee jonge blanke Zuid-Afrikanen, die vanwege hun hulp aan het ANC tijdens het apartheidsregime in 1978 als terroristen worden opgesloten in de gevangenis van Pretoria. Ze willen ontsnappen en bedenken samen met hun medegevangenen een slim maar gevaarlijk plan.
IMDb: 6,8
En, welke van deze nieuwe Netflix releases/tips ga jij als eerste checken? 

CategoriesChill