EAT / Fijne Foodspots

NIEUW IN AMSTERDAM: RESTAURANT SJAS

sjas amsterdam | restaurant Sjas } eten in de baarjes | restaurans in de Baarjes

De Baarsjes in Amsterdam bruist als nooit te voren, en met de komst van het nieuwe restaurant Sjas neemt het nog een grote stap in de juiste, gezellige richting. Het mooie aan Sjas is dat de zaak buiten ‘de loop’ zit, en daarom gasten aantrekt die écht voor deze zaak komen. Goed gehumeurde en nieuwsgierige gasten. Wij houden ervan.

In de categorie ‘je moet het kennen’, helpen wij je er graag een handje mee. Misschien is het Chassé Hotel namelijk wel bekend bij jullie? Pal daarnaast opende op 4 september Sjas de deuren. Een grote, knusse zaak met verschillende leuke hoekjes (ideaal voor een date night) en herkenbare gerechten zonder poespas.

10 x hotspots op de Kinkerstraat >

De twee jonge eigenaresse die Sjas runnen zijn voor lange tijd in de leer geweest bij Ron Blaauw voordat ze zelf de ondernemingsstap zette. You go girlbosses, voor het openen van jullie eigen horecazaak! Met Sjas hopen ze de buurt te kunnen connecten met elkaar.

Zowel jonge gezinnen, de buren van de dansschool als stelletjes en vrienden kunnen hier terecht voor een happie en drankje. Hun grote USP is absoluut hun gigantische terras op het Zuiden, én de grote kelder die je af kunt huren voor borrels en feestjes.

Nieuwsgierig naar Sjas? Wij zeggen; ga vooral langs om de zaak de ontdekken, maar om je alvast een (culinaire) sfeerimpressie te geven scroll je even naar beneden.

Sjas Amsterdam // Restaurants Amsterdam // Restaurant Sjas // restaurants in de Baarsjes

Foto’s door @foodie.louie

[instagram-feed]

 Gerelateerde artikelen