D

DE BESTE NETWERK PLEKKEN VAN AMSTERDAM

netwerken in amsterdam - netwerken tips - tips netwerken - netwerkplekken in amsterdam - flexwerken amsterdam - flexwerklplekke amsterdam - kanarie club - boat&co

Waar vind je offline nou nog echt inspirerende entrepreneurs? Iedereen leeft verstopt achter zijn telefoon of laptop en ineens een gesprek aanknopen met een onbekende is niet voor iedereen even makkelijk. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven en hebben wij de beste netwerkplekken in Amsterdam voor je op een rijtje gezet.

Vind hieronder de fijnste plekjes in Amsterdam om lekker te netwerken > 

Aan de lange tafel bij NENI 

Bij NENI kun je meer dan alleen genieten van heerlijke gerechten uit de Oost-Mediterrane keuken. Dit toffe restaurant is met lange tafels en steengoede koffie een hele fijne plek om te flexen. Dit doe je natuurlijk niet met je oortjes in want je weet nooit welke inspirerende ondernemer er tegenover je zit. Van al dat netwerken krijg je natuurlijk dorst. Gelukkig kun je dan bij The Lemonmanbar gaan nippen aan de beste cocktails met al je gloednieuwe connecties.
NENI Amsterdam >

Envy is de place to be 

Ook restaurant Envy aan de Prinsengracht is een broeiplaats voor aanstormend talent. Naast alle culinaire verrassingen achter de werkbank organiseren ze nu ook Young Urban Professional diners voor creatieve ondernemers. Tijdens deze avonden krijgt een speciaal geselecteerde groep ondernemers uit verschillende branches de kans om met elkaar te netwerken onder het genot van heerlijke gerechtjes en goed wijnen. Netwerken was nog nooit zo aantrekkelijk.
Envy Amsterdam >Vind hier de beste tips om te netwerken >

Uit je comfort kooi bij de Kanarie Club

Dit vogelvrije horecaconcept in de Foodhallen geeft een nieuwe kijk op de balans tussen werken, eten en drinken. Tegenwoordig zijn werk en vrije tijd vaak nauw met elkaar verbonden. Creatieve ideeën ontstaan ook buiten werktijden en witte kantoormuren en daarnaast gaat contacten leggen natuurlijk ook vaak spontaan. Overdag werken op een motiverende plek, ’s avonds zonder moeite door in een gezellige netwerkborrel.
Kanarie Club Amsterdam >

In hetzelfde schuitje bij BOAT&CO

Bij deze nieuwste buur in de Amsterdamse Houthaven netwerk je als de beste. De lobby leent zich perfect om gefocust te werken en interessante connecties te leggen. Je vindt hier namelijk niet alleen Houthavenaren en Amsterdammers, maar ook internationale hotelgasten en inspirerende bedrijven uit de buurt. Zo bouw je onder het genot van een koffie of een cocktail in een mum van tijd een wereldwijd netwerk.
BOAT&CO >

Meetingpoint The Butcher Social Club

De naam zegt het al, The Butcher Social Club is een ontmoetingsplaats waar je een koffiebar, informeel restaurant en fijne werkplekken vindt. Je kan er gefocust werken, nieuwe mensen leren kennen én heerlijk eten in de burgerbar. Focus je hier even niet op je serieuze werk, maar laat je creatieve geest gaan en ontmoet nieuwe mensen. Ze staan hiernaast niet voor niks bekend om hun goede burgers, dus blijf na het serieuze werk vooral hangen om er een te proeven.
The Butcher Social Club >

11 x flexwerkplekken voor zzp’ers in Amsterdam >

Alle ruimte bij Spaces

Bij Spaces kan je heerlijk rustig werken, privé telefoongesprekken houden in de telefoonbooths, een eigen kantoortje afhuren, aan de vergadertafel gaan zitten én gezellig lunchen met werkafspraken. Je kan hier verschillende kantoren afhuren of in de gezamenlijke ruimte gaan zitten. Als je member word bij Spaces heb je allerlei voordelen: je komt in contact met veel verschillende mensen, er is altijd een werkplek voor je en je hebt toegang tot meerderde locaties in Nederland.
Spaces, meerdere locaties >

Weet jij al op welke plek je jouw netwerk gaat verbreden? 

CategoriesNiet gecategoriseerd