1

12 x DE ALLERLEUKSTE MOEDERDAG 2019 TIPS EN UITJES

moederdag tips - uitjes moederdag - wat te doen met moederdag - cadeas voor moederdag - geven met moederdag - tips voor moederdag - moederdag tips - moederdag 2019 - wat te doen met moederdag 2019 - hotel overnachting met moederdag - boeken voor moederdag - bloemen voor moederdag

Moederdag staat weer voor de deur! En of je nou je mama, moederfiguur, grootmoeder en/of schoonmoeder in het zonnetje zet, wij helpen je met de leukste inspiratie voor een passend cadeau of uitje. Hier vind je onze favoriete tips voor een gezellige Moederdag 2019!

Wat te doen met Moederdag 2021? Doe hier je inspiratie op >

Een speciale bos bloemen x Bloomon

Er zijn natuurlijk talloze manieren om je moeder vrolijk te maken met Moederdag, maar wat je ook geeft of doet, mooie bloeiers is nooit een slecht idee geweest.

Want zeg nou zelf – Moederdag is eigenlijk niet compleet zonder een kleurrijke bos bloemen. En wat nou zo leuk is: speciaal voor deze dag heeft onze favoriete bloemenaanbieder Bloomon een boeket samengesteld voor ieder type moeder(figuur). Want moeders zijn er, net als bloemen, in alle soorten en maten. Dus, op welk adres laat jij je bloemen bezorgen op Moederdag?

sponsored content - bloomon - moederdag tips - uitjes moederdag - wat te doen met moederdag - cadeas voor moederdag - geven met moederdag - tips voor moederdag - moederdag tips - moederdag 2019 - wat te doen met moederdag 2019moederdag tips – uitjes moederdag – bloemen voor moederdag – moederdag 2019

Samen overnachten, proosten en ontbijten x Hotel Arena

De dag afsluiten (en beginnen) in een hotel is hoe dan ook een goed cadeau. En daarnaast, hoe gezellig is het om samen met je mams te genieten van een luxe hotelovernachting? En dan niet zomaar een, maar in de prachtige kamers van Hotel Arena. Je weet wel, dat indrukwekkende pand aan het Oosterpark.

Ook leuk: de volgende ochtend kunnen jullie aanschuiven voor een speciaal Moederdag ontbijtbuffet in PARK Café-Restaurant. Compleet maken ze het cadeau met een flesje wijn op de kamer, om bij aankomst te toosten. Kortom, een gezellig dag én een ideaal cadeau voor jouw moeder!

Ohja, en je krijgt 10% korting als je boekt vóór 12 mei. De korting kun je gebruiken tussen 12 mei en 31 augustus 2019

moederdag tips - uitjes moederdag - wat te doen met moederdag - cadeas voor moederdag - geven met moederdag - tips voor moederdag - moederdag tips - moederdag 2019 - wat te doen met moederdag 2019 - hotel overnachting met moederdag - hotel arenamoederdag tips – uitjes voor moederdag – wat te doen met moederdag – cadeas voor moederdag

Boekentip voor de krachtige vrouw: The moment of lift

Leest je moeder graag? In dat geval is het inspirerende debuut van Melinda Gates volgens ons dé boekentip voor Moederdag dit jaar. In dit aangrijpende boek beschrijft ze wat ze geleerd heeft van de inspirerende mensen die ze ontmoette tijdens haar carrière en reizen over de hele wereld (en dat zijn er nogal wat!).

Openhartig en elegant laat ze de lezer kennismaken met bijzondere vrouwen en toont ze de kracht van verbondenheid. En het mooie is dat wanneer je moeder ‘m uit heeft, je er zelf ook in kan duiken!

moederdag tips - uitjes moederdag - wat te doen met moederdag - cadeas voor moederdag - geven met moederdag - tips voor moederdag - moederdag tips - moederdag 2019 - wat te doen met moederdag 2019 - hotel overnachting met moederdag - boekentip moederdagBoekentip voor Moederdag – cadeau inspiratie Moederdag

Meer boekentips voor Moederdag >

Moederdag High Cava x Cavataria

Ook het onlangs geopende Cavataria in Amsterdam organiseert een gezellig Moederdag-event. En dan wel in stijl, met een cava proeverij (3 glaasjes) en een plateau met verschillende Moederdag hapjes, voor €19,50 per persoon. Ook krijgen alle moeders een leuk cadeautje mee naar huis. Reserveren kan via takemetoheaven@cavataria.nl!

Ook leuk voor de vrouwen bij Cavataria:
Elke woensdag: Breek de week met sangria kan sangria voor 20
Elke donderdag: Girls night out. Full female table? Free shots!
Elke vrijdag: Fri’nally. Van vijf tot zeven alle cocktails voor 7,50

nieuw in amsterdam - tapas in amstedam - cavataria - holy foodbar - hotspots amsterdam - nieuwe restaurants amsterdamMoederdag tips – moederdag cadeaus – inspiratie voor moederdag – uitjes met moederdag

Celsius Sunday x Moms & Mimosas

C.Amsterdam heeft speciaal voor moederdag 3-, 4- of 5-gangen lunchmenu’s samengesteld. En nu weten wij uit ervaring dat C er een feest van maakt, zowel in de keuken als op tafel.
Het menu wordt geserveerd vanaf €29 per persoon en voor maar €15 extra kunnen
jij en je mams daar onbeperkt Mimosa’s bij drinken. Geloof ons, dat drankje drinkt zo lekker weg dat je die deal er sowieso uithaalt!

Met een beetje geluk is het stralend lenteweer en wordt de lunch op hun fijne terras geserveerd.
Hou er rekening mee dat de Celsius Sunday’s van C populair zijn, dus wacht niet te land met serveren!

Eindeloos proosten op Moederdag x RAZMATAZ

Samen met moeders genieten van een culinair verwenmiddagje? Daar zorgen ze voor, bij onze vrienden van Razmataz in Amsterdam-West. Zet haar (hopelijk letterlijk) in het zonnetje en proost eindeloos door tijdens 1,5 uur durende Prosecco drinken. Onbeperkt, voor €18,50 per persoon. Inclusief lunchgerecht!

Een soort ‘ontbijt op bed’, maar dan zonder bed, zonder voorbereidingen, zonder afwas én met Prosecco! Als je reserveert via www.razmataz.nl of 020-4868408 ben je verzekerd van een plek voor jou en je mama.

moederdag tips - uitjes moederdag - wat te doen met moederdag - cadeas voor moederdag - geven met moederdag - tips voor moederdag - moederdag tips - moederdag 2019 - wat te doen met moederdag 2019 - razmatazactiviteiten met moederdag – uitjes met moederdag – razmataz amsterdam – leuke moederdag cadeautjes

Citytrip in eigen land

Ook leuk om te doen met Moederdag: samen al wandelend een nieuwe stad ontdekken, en daar lekker aan de wijn! Vind hier onze city tips voor Utrecht, Breda en Eindhoven. Of zoek het iets verder, en ga op culinaire trip binnen Europa!
Ook handig: 6 tips voor vakantie in eigen land >

Meer tips voor Moederdag 2019:

Ga samen uit eten in een van deze bijzondere restaurants >
Doe een wijnwandeling langs de gezelligste wijnbarren van Amsterdam >

Een middagje strand, borrelen bij de leukste strandtenten van Nederland >
Organiseer een spelletjesmiddag in een bruine kroeg >
Ontdek de leukste hotspots van de NDSM-werf >
Bezoek een Foodfestival samen >

DIT VIND JIJ MISSCHIEN OOK LEUK..

Bron omslagfoto: Flavourites / moederdag 2019 / tips voor moederdag / spons
CategoriesWeekend tips