L

LEUK LUNCHEN IN LISSABON BIJ I LOVE NICOLAU

Niet over te slaan tijdens jouw (culinaire) citytrip in Lissabon: een lunch bij I Love Nicolau. Lekker Westers, een tikkeltje toeristisch maar bovenal hartstikke gezellig met een hele uitgebreide, leuke (en lekkere!) lunchkaart.

Een absolute favoriet als het aankomt op lunchzaakjes in Lissabon: I love Nicolau. Het mintgroene zaakje in de toeristische straat van Lissabon is niet te missen. Is het niet om de lange rij met hongerige vrouwen die voor de deur staat, dan is het wel vanwege de jungle voor de deur.

Het is er altijd vol, maar echt wachten op service hoef je niet. Het personeel, dat alleen uit vrouwen bestaat, zit overal dik bovenop en is tevens meer dan bereidt om een kiekje je maken van jouw knappe koffie’s, aan de mintgroene tafels met daarop een super-Instagram-waarde-setting. We bedoel, kijk dan ff.

Lunchen in Lissabon. Instagrammable lunchen. I Love Nicolau.

Lunchen in Lissabon. Instagrammable lunchen. I Love Nicolau. Lunchen in Lissabon // I Love Nicolau

Lunchen in Lissabon. Instagrammable lunchen. I Love Nicolau.

Ga niet overhaast naar de menukaart kijken, maar neem even de tijd om keuze te maken tussen de burgers, pancakes, (acai) bowls, salads, sandwiches, toasts en desserts. Op de kaart staat alles, maar dan ook écht alles wat je nodig het in de ochtend of vroege middag. En houd je ook vooral niet in. Bij Nicolau worden er minstens twee gerechten per persoon besteld. Schaam je niet.

Meer van dit in Lissabon, maar dan toch ff wat anders? Breng dan een lunchbezoekje aan Amélia Lisboa of Basílio Lisboa. Van dezelfde eigenaren, dus net zo fotogeniek.

Nicolau Lisboa
Rua de São Nicolau, 17, Baixa
1100-547 Lisboa
Tel.: +351 21 886 03 12
Email: info@ilovenicolau.com

 

CategoriesEuropa