1

14 x HALLOWEEN ACTIVITEITEN IN AMSTERDAM

halloween activiteiten amsterdam - halloween in amsterdam - halloween 2021 - halloween amsterdam 2021 - wat te doen met halloween

Halloween lijkt met het jaar populair te worden in Nederland. Er zijn steeds meer mensen die zich ieder jaar verkleden in angstaanjagende outfits om vervolgens los te gaan op de dansvloer! Benieuwd waar je dit jaar de Dag des Doods kunt vieren? Hieronder vind je 14 Halloween activiteiten in Amsterdam.

Vind hier de griezeligste Halloween activiteiten in Amsterdam >

Woensdag 27 oktober t/m zondag 31 oktober

The Army of Horror – The Upside Down

Van woensdag t/m zondag in de ‘Halloweek’ wordt The Upside Down in getransformeerd tot een echte Halloween Experience. The Army of Horror neemt namelijk de hele experience over. Elke kamer in het museum wordt deze dagen bezet door de scare actors en zijn zo duister als het maar zijn kan. Tijdens de experience word je continu achtervolgd door je eigen angst…

Vrijdag 29 oktober

Monster Mash – Club NYX

Bij NYX is het altijd feest, dus ook met Halloween! Bij deze gezellige club op de Reguliersdwarsstraat ben je aan het juiste adres om Halloween te vieren in jouw favoriete verkleed-outfit.

Revolution Halloween Edition – De ClubUp

Op vrijdag 29 oktober komen ze bij De ClubUp terug met een nieuwe editie van Revolution. Zet je dus schrap voor de nieuwste knallers, een nieuwe spot en een nieuw thema. Ben jij klaar voor het Revolution Halloween-thema? Time to dress up!

Cheers! Lekkere Halloween cocktail recepten >

Halloween feestjes Amsterdam zaterdag 30 oktober

The Paranormal Horror Circus – WesterUnie

Dit jaar vindt voor de 12e keer (!) de grootste Halloween Party van de stad plaats op het terrein van de Westergasfabriek. Ze hebben alle paranormale creeps, acrobaten, illusionisten en freaks uitgenodigd om het feestje compleet te maken. Ga jij hier los op de nummertjes van Kriss Kross en nog veel meer andere artiesten?

The Haunted Ballroom – The College Hotel

Durf jij deze zaterdag, compleet verkleed binnen te treden in de behekste balzaal van The College Hotel? Ze serveren hier een diner en daarna dans je met de geesten onder het genot van een scary cocktail. Vervelen zal je je niet, er zullen namelijk ook spooky special acts en DJ’s aanwezig zijn. 

halloween hapjes - enge halloween hapjes - horror hapjes - halloween receten bladerdeeg - halloween taart
Wat te doen in Amsterdam Halloween

Poesiat Halloween Party – Brouwerij Poesiat & Kater

De nacht voor Halloween is er een angstaanjagend gezellig feestje bij Poesiat & Kater.
Het thema is Dia de Muertos en als je in thema komt krijg je een gratis biertje. De DJ zal hier lekkere plaatjes draaien, je kunt tot 22.00 uur Mexicaanse taco’s krijgen en ook zal er een grimeur rondlopen.

Halloween Ball – RADION

Bij dit Halloween feest in RADION juichen ze prachtige creaties toe die het echte Halloween opwekken! Bij dit Halloween feest in Amsterdam kom je dan ook niet binnen zonder een angstaanjagende outfit.

Zin om te kokkerellen? Vind hier angstaanjagende recepten >

Vind hier nog meer Halloween activiteiten in Amsterdam >

Colorful Halloween Edition – Chicago Social Club

Na een geslaagde uitverkochte editie in de Bitterzoet is Colorful terug op 30 oktober in de Chicago Social Club. Je kunt hier de hele avond feesten op de lekkerste HipHop, Rnb en Afro hits. Misschien kun je Trick or Treat spelen met de barman?

Wasserette Halloween | Squid Game – De ClubUp

Op 30 oktober is Wasserette terug met een griezelig lekkere editie. Haal je halloween-outfits maar uit de kast, stop ze in de was en kom dansen op de dag der doden. De dj’s zullen je trick en treaten en zorgen voor wat heerlijke, dancehall, reggaeton, hip-hop & r&b vibes.

Halloween Karaoke Party – The Student Hotel

Zin in een avond lang dansen, leuke DJ’s en veel verrassingen? Ga dan zeker even langs de Halloween Karaoke van The Student Hotel! Heb je ooit een zombie gezien die ‘Oops I did it again’ zong… of een heks die om ‘Sweet Home Alabama’ vroeg?

Halloween op NoordOogst – NoordOogst

Vanaf 16:00 kun je hier terecht voor een er een programma met activiteiten, muziek, een hapje en een drankje. Als het donker wordt, gaat de spooktrein rijden en vanuit de
struiken lijken spoken de trein aan te vallen…. Durf jij in te stappen?

Halloween cocktail maken? Vind hier griezelige cocktail recepten >

Pacific Ondergronds: Halloween Fest – Garage Noord

Een Halloween feestje overdag van 12:00 tot 00:00? In deze tijden is het niet anders. Gelukkig hebben ze bij Pacific Ondergronds een fijne aanhang en gaan ze er een feest van maken zoals nooit tevoren! 2 zalen met allerlei verschillende bands en DJ’s en schmink mogelijkheden voor als je jezelf niet al in een kostuum heb gehesen.

Halloween in Amsterdam – Zondag 31 oktober

Holy Drag Brunch – Koepelkerk

Verwacht hier een unieke liveshow met extravagante optredens, de heetste nummers en non-stop lachsalvo’s. Geniet van een heerlijk Holy Brunch-menu inclusief Halloween cocktails, Elvis-wafels, een French Toast Extravaganza en meer guilty pleasures!

Neon Halloween – WesterUnie

Favela en Lucha Libre brengen een gruwelijk Halloween feest in de 3 zalen: WesterUnie, WesterLiefde en het Westergas Terras op het Cultuurpark Westergasfabriek. Het thema is ‘a neon horror story’ en ze toveren daarom de Westergasfabriek om tot een ‘Neon Spookhuis’.

En, welke Halloween activiteiten in Amsterdam zet jij in je agenda?

CategoriesWeekend tips