G

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 14, 15 EN 16 SEPTEMBER

weekend tips 14 juni - weekend tips 15 juni - weekend tips juni 2019 - wat te doen dit weekend - uitjes in amsterdam dit weekend - weekend guide amsterdam - activiteiten amsterdam

Tijd om dit weekend de stad te verkennen! Zo ben je zaterdag zoet met allerlei evenementen in Zuid-Oost, kun je het hele weekend speciaalbier drinken op het Marineterrein en als je nog puf hebt kun je 10 uur lang losgaan  op Thuishaven. Er is weer een hoop vertier in Amsterdam. Dit zijn onze Weekend Tips van 14, 15 en 16 september!

The Amsterdam BeerFestival – vrijdag 14 t/m zondag 16 september, Martineterrein

Misschien wel een van je laatste festival van deze zomer, dus laat het een goede zijn! Dit weekend kun je drie dagen lang genieten van meer dan 50 speciaalbieren, lekkernijen van de barbecue en live tunes van onder andere Par Hasard, Midnight Special en Afrogrooves en Midnight Special.

Tijd om dit weekend de stad te verkennen! Zo ben je zaterdag zoet met allerlei evenementen in Zuid-Oost, kun je het hele weekend speciaalbier drinken op het Marineterrein en als je nog puf hebt kun je 10 uur lang losgaan op Thuishaven. Er is weer een hoop vertier in Amsterdam. Dit zijn onze Weekend Tips van 14, 15 en 16 september! Thigs to do Amsterdam. Weekend Guide Amsterdam. Culinaire weekend tips van 14, 15 en 16 september. Weekend tips 14 - 16 september. Beer Festival. Vegan Festival. Thuishaven.
Weekend Tisp Amsterdam van 14, 15 en 16 september

24H Zuidoost, zaterdag 15 september, diverse locaties

Eindelijk! Een hele goede reden om je eigen stadsdeel te verlaten. Aanstaande zaterdag kun je de verborgen pareld van Amsterdam Zuid-Oost ontdekken, en wie weet vind je een compleet nieuwe lijst een hotspots. Tijdens 24H Zuidoost uur vinden er allerlei diverse evenementen plaats door de hele buurt. Variërend van een Instagramwalk, een early rave, yoga op het dak, een closet sale en nog veel meer. Sowieso even een bezoekje brengen aan het festivalhart van Zuidoost, Oma Ietje. Dit is het bruisende centrum van 24H Zuidoost, met live muziek en smakelijke foodtrucks.

Tijd om dit weekend de stad te verkennen! Zo ben je zaterdag zoet met allerlei evenementen in Zuid-Oost, kun je het hele weekend speciaalbier drinken op het Marineterrein en als je nog puf hebt kun je 10 uur lang losgaan op Thuishaven. Er is weer een hoop vertier in Amsterdam. Dit zijn onze Weekend Tips van 14, 15 en 16 september! Thigs to do Amsterdam. Weekend Guide Amsterdam. Culinaire weekend tips van 14, 15 en 16 september. Weekend tips 14 - 16 september. Beer Festival. Vegan Festival. Thuishaven.Girls Who Weekend Tips Amsterdam van 14, 15 en 16 september

Dit zijn de beste tattoo shops van Amsterdam!

Wanderlust 108 – zaterdag 15 september, Flevopark

In het Flevopark kun je aanstaande zaterdag deelnemen aan de eerste en enige Mindful Triathlon ter wereld. Eerst vijf kilometer hardlopen, dan een lange yoga-sessie, en afsluiten met  mediteren. Als daar niet uitgerust van raakt, weten wij het ook niet meer..

Tijd om dit weekend de stad te verkennen! Zo ben je zaterdag zoet met allerlei evenementen in Zuid-Oost, kun je het hele weekend speciaalbier drinken op het Marineterrein en als je nog puf hebt kun je 10 uur lang losgaan op Thuishaven. Er is weer een hoop vertier in Amsterdam. Dit zijn onze Weekend Tips van 14, 15 en 16 september! Thigs to do Amsterdam. Weekend Guide Amsterdam. Culinaire weekend tips van 14, 15 en 16 september. Weekend tips 14 - 16 september. Beer Festival. Vegan Festival. Thuishaven.Weekend Tips van 14, 15 en 16 september

Seafood Parade – zondag 16 september, Landmarkt

Visliefhebber, deze seafood parade is iets voor jou! Aanstaande zondag kun je op de Landmarkt heerlijke vis en andere (ook plantaardige) duurzame producten uit de zee proeven, met een lekker biologisch wijntje ernaast! Ook geven chefs kookdemo’s, zodat je met veel inspiratie en kennis over duurzame vis thuis aan de slag kunt.

Girls Who Culinaire Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips Amsterdam.Weekend Tips Amsterdam

Deze wandeling brengt je langs de oudste kroegen van Amsterdam

Funky Vegan Festival – zondag 16 september, Dok Amsterdam

Vegan is hot, blijkt! Want de vorige editie was zo populair, dat ze nog een keer organiseren. Maak kennis met de verrassende variaties en smaken van vegan eten, het hoeft helemaal niet saai te zijn! Of je nou een carnivoor of juist een doorgewinterde vegan bent, iedereen vindt hier wel iets om z’n vingers bij af te likken.

Tijd om dit weekend de stad te verkennen! Zo ben je zaterdag zoet met allerlei evenementen in Zuid-Oost, kun je het hele weekend speciaalbier drinken op het Marineterrein en als je nog puf hebt kun je 10 uur lang losgaan op Thuishaven. Er is weer een hoop vertier in Amsterdam. Dit zijn onze Weekend Tips van 14, 15 en 16 september! Thigs to do Amsterdam. Weekend Guide Amsterdam. Culinaire weekend tips van 14, 15 en 16 september. Weekend tips 14 - 16 september. Beer Festival. Vegan Festival. Thuishaven.Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Thuishaven fissa – zondag 16 september, Contactweg 68

Mocht je nog puf overhebben na een druk, culinair weekend, dan kun je zondag nog ff 10 uur lang op Benny Rodrigues dansen bij Thuishaven. Een van de laatste zomerfeestjes die je mee wilt maken. Door de veelzijdigheid van deze ervaren DJ zal hij je moeiteloos 10 uur weten te vermaken.

Girls Who Weekend Tips Amsterdam van 14, 15 en 16 september

Dit waren de Girls Who weekend tips Amsterdam van 14, 15 en 16 septemer. Genoeg vertier dus om jouw weekend culinaire mee door te komen!

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips