O

ONZE EIGEN COCKTAIL BIJ HOUSE OF WATT AMSTERDAM

We hebben ons eigen cocktail bij House of Watt in Amsterdam met de naam Girls Who Drink natuurlijk. Deze heerlijke cocktail werd gemaakt tijdens het Amsterdam Wine Yoga evenement maar is de gehele maand december te bestellen. Wij hebben de cocktail al voorgeproefd en de smaken waren super zacht. Wij waren gelijk verliefd. Mocht je nu niet vaak in Amsterdam komen dan hebben wij heb recept hieronder voor je uitgetypt!

Ingrediënten

  • 35 ml Brick Gin
    35 ml perenpuree
    25 ml rozemarijn siroop
    rozemarijn
    prosecco

Wil toch een andere cocktail proberen. Koffie cocktail recept vind je hier!


Hoe te maken?

Dit geheel goed schudden in een schaker met ijs. Daarna enkel strainen in een gekoelde tumbler met nieuw ijs. Aftoppen met 100-150 ml Wostok Peer Rozemarijn, maar ook prosecco of soda water is lekker. Dan is waarschijnlijk iets meer siroop nodig.
Garneren met een takje rozemarijn

Voor de siroop:
1L Water opwarmen tot het kookt, dan aan het warme water 1KG suiker toevoegen en oplossen. Vervolgens 10 rozemarijn takjes, 3 kaneelstokjes, geraspte schil van 2 citroenen en 20 kruidnagels toevoegen. Dit geheel een half uur laten doorkoken met een deksel erop. Het geheel filteren/zeven en voeg tijdens het afkoelen de sap van 2 citroenen toe. Het geheel een nachtje laten staan voor gebruik.

Wil je cocktail bij House of Watt proberen? Dan moet je hier zijn!

 

CategoriesDrankje doen