F

FESTIVALS DIE (WAARSCHIJNLIJK) WÉL DOORGAAN

festivals 2021 - festivals die wel doorgaan - festivals die doorgaan - festivals corona - festivals deze zomer - welke festivals gaan door - festivals 2021 corona

Festivals 2021: wij kunnen niet wachten toch we weer een openlucht feestje kunnen meepakken! Maar hoe het festivalseizoen eruit gaat zien, is nog niet helemaal duidelijk. Hoewel, deze festivals staan nog op de planning. Speciaal voor jou: 10 x festivals die (waarschijnlijk) wél doorgaan.

Vind hier festivals van 2021 die (waarschijnlijk) doorgaan dit jaar >

1. VERKNIPT – 3 & 4 juli

Zaterdag 3 juli is al helemaal uitverkocht, maar voor zondag 4 juli zijn er nog tickets beschikbaar. De locatie, een mooie recreatieplas in Amsterdam, heeft alle ingrediënten voor een perfecte festivaldag: groen, water en een heerlijk strandje! Met 6 verschillende stages is er een ruim aanbod aan diverse muziekstijlen.
Koop hier je tickets >

2. Down The Rabbit Hole – 27, 28 & 29 augustus

Eenmalig zal Down The Rabbit Hole verplaatst worden naar het eind van de zomer om de kans van slagen te vergroten! Hun vrienden van Lowlands hebben ze uitgenodigd op het terrein van Biddinghuizen, zodat er meer ruimte is – moet goedkomen dus! Tickets zijn vanaf 1 mei te koop.
Check hier de site van DTRH >

Koningsdag 2021: dit is wat je kunt. doen >

3. Pleinvrees – 31 juli

Helaas is dit festival al uitverkochtcongrats als je een ticket hebt weten te bemachtigen. Voor alsnog gaat ook dit Pleinvrees op NDSM werf door dit jaar.
Bekijk hier de line-up voor Pleinvrees >

4. De Zon – 1 augustus

Ook dit festival op NDSM werf gaat waarschijnlijk door. Een festival dat de Zon heet, roept om een heerlijk warm zomergevoel met toffe muziek. En super fijn: je betaalt 50% van je ticket nu en 50% als het festival definitief doorgaat!
Koop je ticket hier >

5. Dekmantel – 4 t/m 8 augustus

Voor dit festival zijn de tickets nog niet te koop, maar ook zij zijn al bezig met de line-up. Ook de locatie voor dit festival is lekker in de buitenlucht, namelijk in het Amsterdamse Bos.
Check hier de site van Dekmantel >

25 x Originele meezingers voor karaoke-avond >

6. Mysteryland – 27, 28 & 29 augustus

Een jaarlijkse vaste prik (pun intended) voor velen: Mysteryland! Alleen voor de zondag zijn er nog tickets beschikbaar, dus wees er snel bij! Bij Haarlemmermeer kun je losgaan op de leukste muziek in de laatste zomerdagen. Wees erbij!
Koop hier de laatste tickets >

7. Strandfestival ZAND – 21 augustus

Geniet van verrassende acts en muziek op het strand van Almere. Er zullen verschillende artiesten van Nederlandse bodem zijn die er met jou en je vrienden een heerlijke stranddag van zullen maken.
Koop je tickets hier >

8. Lowlands – 20, 21 & 22 augustus

A campingflight to Lowlands paradise. Hét festival van Biddinghuizen. En tevens één van de grootste festivals van Nederland. De organisatie gaat er nog altijd vanuit dat deze editie doorgaat, dus hey, dan doen wij graag mee. Bevestigde namen zijn: Froukje, Typhoon en Liam Gallagher.
Check hier de site van Lowlands >

9. Happy Feelings festival – verschillende data

Verschillende data, want verschillende locaties! Happy Feelings tourt door Nederland om het festivalgevoel te verspreiden. Check de site om te zien voor welke locaties nog tickets beschikbaar zijn!
Koop tickets hier >

10. Mandala Festival – 1 t/m 4 juli

In vakantiepark De Bergen zal dit jaar het Mandala Festival weer plaatsvinden. Van dansen op het strand tot verstopte feestjes in het bos, kunstinstallaties, bijzondere lichtshows en heel veel meer: het festival wordt opgebouwd door de tribes van Mandala Festival!
Bekijk Mandala Festival hier >

Welke festivals van 2021 staan dit jaar op jouw lijstje?

CategoriesChill