F

FOOD-, DRINK- EN WORKSPACE DIMITRI’S AMSTERDAM OPENT HAAR DEUREN

Hier kan je de gehele dag werken, eten en drinken. Een parel in Amsterdam!

Wie is Dimitri, zullen veel mensen zich afvragen. Dimitri gaf zijn naam aan de allernieuwste food-, drink- en workspace in Amsterdam. In Amsterdam-Oost, vlakbij het Oosterpark en om de hoek van het Muiderpoortstation, vind je vanaf nu namelijk Dimitri’s Amsterdam: een all-day spot waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, dineren en ja…

…ook werken. Leuke en aangename bijkomstigheid! Dimitri’s heeft namelijk ook hostess- en modellenbureau Buck Agency onder 1 dak. Mensen kijken tijdens het borrelen of dineren was nog nooit zo leuk.

In Amsterdam-Oost moet je zijn

Amsterdam-Oost is al enige tijd hip en happening. De ene na de andere eigentijdse locatie opent er zijn deuren. De allernieuwste aanwinst aan de east side is Dimitri’s Amsterdam. Deze all-day spot bevindt zich op de hoek van de Insulindeweg en maakt zijn naam waar: het is er relaxed, je kunt er de hele dag terecht, er heerst creativiteit, kortom: het ‘buzzt en bruist’. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken.

Dit zijn de leuskte spots van Amsterdam-Oost

Eten bij de jongste chef van Amsterdam

Ook leuk om te weten: bij Dimitri’s Amsterdam staat Ray Drisdale in de keuken, de jongste chef van Amsterdam (22 jaar) en afkomstig van het Okura en Hilton Double Tree. Zijn menukaart is er een om je vingers bij af te likken en biedt een smeltkroes aan gerechten en bites met een mediterrane en Arabische inslag. Zo vind je er diverse vega, vis en vlees mezzes die je samen kunt delen. Wij noemen een runder tajine, bieten hummus, geroosterde aubergine met saffraan yoghurt.

Ook vroege vogels en zoetekauwen kunnen er terecht voor ontbijt. Geniet van een smoothiebowl, pancakes of een koffie of thee met bananenbrood of een vegan brownie.

Heerlijke ontbijtrecepten voor een goede start!

Buck-et list

Naast de goede relaxte sfeer en het lekkere eten en drinken is er nog een reden om een blokje om te rijden. Namelijk de modellen en hostessen van Buck Agency. Dimitri’s Amsterdam biedt aan niemand minder dan dit recruitment, hostessen en modellenbureau onderdak. En dat heeft een bijkomend voordeel want mensen kijken in deze nieuwe hang-out was nog nooit zo leuk!

Dimitri’s Amsterdam
Openingstijden
Maandag tot en met zondag
10.00 uur – 22.00 uur
Insulindeweg 1, Amsterdam
Telefoon: 020 304 46 54
www.dimitris.amsterdam
Instagram: @dimitris.amsterdam

 

PIN IT

Dimitris Amsterdam de nieuwe spot voor werken, lunchen, borrelen en dinneren. Een plek waar alles mogelijk is een luxe huiskamer sfeer. Dimitris Amsterdam

CategoriesFijne Foodspots