D

DEZE GIRLSBOSS EVENTS WIL JE NIET MISSEN!

Hashtag Wrokmode. Girlsboss events. Summer is here! Dit betekent - naast heerlijke tripjes naar tropische bestemmingen die jullie vast allemaal gaan maken - ook dat de planning voor de leukste girlboss events weer is opgemaakt voor het komende jaar. Zin om het nieuwe seizoen in te luiden met een dosis girlpower? Pak dan nu je agenda erbij en lees mee!


Summer is here! Dit betekent – naast heerlijke tripjes naar tropische bestemmingen die jullie vast allemaal gaan maken – ook dat de planning voor de leukste girlboss events weer is opgemaakt voor het komende jaar. Zin om het nieuwe seizoen in te luiden met een dosis girlpower? Pak dan nu je agenda erbij en lees mee!1. The Hashtag Workmode Academy


Het #Workmode initiatief van girlboss Emilie Sobels kan je bijna niet ontgaan zijn. Met inmiddels vestigingen over het hele land – in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam – breidt dit co-working concept zich in rap tempo uit. Het concept dat hierachter schuilt, is dat vrouwelijke freelancers een bureau kunnen huren in één van de vestigingen en hierdoor toch lekker in teamverband met elkaar kunnen brainstormen en netwerken. Goodbye eenzaam freelancer-bestaan! Elke maand wordt het event “The Hashtag Workmode Academy” georganiseerd, in iedere vestiging. Verschillende topics worden tijdens dit girlboss event behandeld, vooral gerelateerd aan het freelancer-bestaan.

Bron: Hashtag Workmode | Girlboss events

2. The Goaldiggers Club Session


Ook zo’n tof concept: The Goaldiggers Club. Echte “Goaldiggers” zijn welkom om member te worden om op die manier een waardevol netwerk op de te bouwen en relevante kennis te vergaren. Tijdens The Goaldiggers Club Session (as. editie vindt plaats op 30 september) zal een rits aan inspirerende vrouwen hun wisdom enlearnings op hun pad naar succes met jou delen. Quote: “We creëren een veilige plek waar je van like-minded vrouwen kunt leren”. What are you waiting for? Aanmelden voor een Early Bird Ticket kan t/m 9 juli.

3. The Amsterdam Research Center of Gender & Sexuality


Voor de girlbosses die het graag wat intellectueler opzoeken zijn de seminars die The Amsterdam Research Center of Gender & Sexuality (ARC-GS) organiseert zeker geschikt. Tijdens deze lezingen wordt er normaal gesproken een keynote gegeven door experts die hun kijk geven op bepaalde (maatschappelijke) thema’s. Zo ging een recente lezing over het topic “Where the Millennials Will Take Us: A New Generation Wrestles with the Gender Structure”. Erg interessante thema’s maar wel op een academisch niveau, dus iets minder “luchtig” dan voorgaande events.

4. TEDxAmsterdamWomen


Deze naam hebben we al eerder voorbij zien komen in de girlboss serie. TEDxAmsterdamWomen doet het goed! Naast dat zij recent een startup competitie zijn begonnen, organiseren zij ieder jaar hun seminar “TEDxAmsterdamWomen”. Tijdens deze seminar wordt er gesproken door veel vrouwelijke entrepreneurs (grote namen!) en is de rest van de dag tiptop verzorg met gelegenheid tot netwerken, lunchen en na-borrelen.

Girlsboss events

5. TheNextWomen Pitch Finals


Ook TheNextWomen is geen onbekende naam in deze reeks. Naast het TheNextWomen100 Diner dat jaarlijks plaatsvindt: vindt dit jaar ook de TNW Pitch Finals plaats op 4 oktober. Finalisten vanuit Parijs, Amsterdam en Londen zullen tijdens deze dag hun live pitch geven tegenover een jury van verschillende investeerders. Dit zal worden afgewisseld met interessante sprekers uit de business. De finale zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden in het super hippe Epicenter Amsterdam: het bruisende hart van de Zuidas.

Dit zijn de leukste hotspots van Londen!

Heb jij andere go to #girlboss events die je ons niet wil onthouden? Laat het ons weten via @girlswhomagazine!

[wdi_feed id=”1″]

CategoriesWork