EAT / Recepten & Trends

BIJ DAILY MEAL BESTEL JE VERSE MAALTIJDEN VOOR €9,50

Henty van Holthe tot Echten - daily mail - eten bestellen amsterdam

Geen inspiratie voor een maaltijd, 0 zin om boodschappen te doen vandaag en al helemáál niet om te koken? Het nieuwe initiatief van 3 jonge ondernemers biedt de oplossing: Daily Meal levert iedere dag voor slechts €9,50 een verse maaltijd aan de deur. 

Wat begon als een culinair Corona initiatief..

Toen Chef Henty van Holthe tot Echten (bekend uit de keukens van onder andere Rijssel, Five Brothers Fat en Hula Hula), werkloos thuis kwam te zitten tijdens de crisis begonnen zijn culinaire handen te kriebelen. Daarom begon hij op eigen initiatief maaltijden klaar te maken voor zijn vrienden en kennissen. En niet zonder succes!

Al snel werd zijn thuiskeuken te klein voor alle aanvragen en kreeg hij hulp van zijn vrienden Dimitri en Pepijn. Meer mankracht en meer ruimte, dat was er nodig. Het huis-tuin-en-keukenplan groeide uit tot een business model waarbij nu iedereen kan genieten van verse en betaalbare maaltijden.

10 x lekker eten afhalen in Amsterdam >

Hoe werkt Daily Meal?

Iedere vrijdag stellen de mannen een gevarieerd week menu op met iedere dag een ander gerecht. Deze zijn via de website te bekijken en bestellen, kosten slechts €9,50 per maaltijd en brengen de boys CO2 vrij én met een knappe glimlach bij je langs.

Ze bezorgen in Groot Amsterdam, Buitenveldert, Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel. Houd er rekening mee dat je vóór 11 uur ’s ochtends besteld om het diezelfde avond aan de deur geleverd te krijgen.

Ophalen kan ook, op de volgende adressen:
Amsterdam: Lijnbaansgracht 246 (bij het Leidseplein)
Utrecht: Ariënslaan 18 (Tennisclub ULTC Iduna)

En, wanneer laat jij deze jongens een verse maaltijd bezorgen?Gerelateerde artikelen