G

GIRLS WHO CULINAIRE WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 10, 11 EN 12 AUGUSTUS

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam.

Je hebt ein-de-lijk die extreme kater van de Pride overwonnen en gaat nóóit meer drinken. Het rustig aan doen, neerploffen op de bank voor een Netflix & Chill sessie it is. Not, natuurlijk niet girl! Een nieuw weekend en nieuwe kansen, bomvol gezellige borrels en activiteiten. Van dansen op de gracht tot yoga op het dak en oesters en flessen bubbels in het park. Dit zijn de culinaire weekend tips van 10, 11 en 12 augustus. Mis ze niet!

Vegan Food Festival – vrijdag 10 t/m zondag 12 augustus, Westergasfabriek

Vroeger had je misschien nog een zus van een neef van je buurjongen die veganist was. Tegenwoordig is de kans groot dat er binnen je kleinere kringen een veganist bevindt. En sinds de term veganisme is verandert naar de ietwat hippere term vegan, is plantaardig eten een stuk populairder geworden. Gelukkig maar, want het hoeft allang niet meer geassocieerd te worden met geitenwollensokken en tarwegrasshotjes. Tegenwoordig kun je super gevarieerd en hippe vegan gerechten eten. In ieder geval op het Vegan Food Festival. Daar vind je namelijk gerechten als donuts, sushi en andere creatieve vegan gerechten. Oh, en Duke of Tokyo is er ook!

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam. Bron: Vegan Food Festival | Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus

Grachtenfestival – vrijdag 10 tot zondag 19 augustus, diverse locaties

Muziekliefhebbers, dit is er een voor jullie! Tijdens het jaarlijkse Grachtenfestival ontdek je allerlei nieuwe muziektalenten op verschillende toplocaties in Amsterdam. Onder een brug op de grachten, in het Beatrixpark, of het Museumplein. Op diverse locaties houden zich jonge, muzikale talenten schuil. Vind hier het gehele programma en meer informatie!

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam. Bron: Grachtenfestival | Weekend Tips Amsterdam

19 x de meest herkenbare en pijnlijke momenten voor mensen in de horeca..

Oedipus Music x Beer festival – vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus, NoordOogst

Ben jij ook gek op speciaalbiertjes, gezelligheid en muziek? Dan is het Planet Oedipus festival er een voor op je weekend agenda! Speciaalbier van brouwerijen uit negen verschillende landen, eten van over de hele wereld én veel ander vertier. Daarnaast wordt het programma uiteraard aangevuld met verschillende proeverijen. Proost!

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam. Weekend Tips Amsterdam

Vakantie in eigen stad? Dit zijn de leukste hotspots van Amsterdam-Oost!

Rooftop Yoga – zondag 12 augustus, A’DAM Lookout

Begin de laatste dag van je weekend goed door een ontspannen yoga-sessie. En niet zomaar een! Het dak van de A’DAM Lookout wordt zondag omgetoverd tot ultieme yogaplek. Een prachtig uitzicht over het IJ en een intens ontspannen yogales, voor maar €15. De rest van de dag kun blijven hangen of door naar Lokaal Edel, het Amstelpark of de Tuinen van West!

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam. Bron: A’DAM Lookout | Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus

De zomertuin – zaterdag 11 en zondag 12 augustus, Bret

Wat waarschijnlijk weinigen van jullie weten, is dat je tussen de betonnen gebouwen rondom Station Sloterdijk de Tuin van Bret vindt: een groene, rustgevende oase. een zielloze commercie, maar passie voor maken, duurzaamheid en circulaire innovatie. Op deze inspirerende plek kun je dit weekend dansen op de muziek van verschillende Nederlandse artiesten. Zo kun je op zaterdag kun je losgaan op de deuntjes van Dekmantel Soundsystem en zondag kun je wegdromen bij de liedjes van Eefje de Visser!

Hier doe je vrijdag mee aan het Amsterdams Kampioenschap Beerpong!

Boozy Brunch – zondag 12 augustus, Lokaal Edel

Kiezen vinden we vaak erg moeilijk, dat is toch veel te lastig – zeker op de zondag. Daarom heeft Lokaal Edel het makkelijk gemaakt voor zijn boozy brunchgasten. Voor €14,50 wordt je tafel bomvol gezet met gevarieerde brunchbites. Eerst hartig, dan zoet! En tijdens deze editie van de Boozy Brunch gaat Lokaal Edel Asian! Met onder andere Dim Sum, Ramen en Boa Buns komt het sowieso goed met jouw honger. Zet er een Aziatische Bloody Mary naast en de kater is opgelost!

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam. Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Dit zijn de gezelligste plekken voor koffie en taart in Amsterdam-West

Pure markt- zondag 12 augustus, Amstelpark

Op de beste dag van de week is een bezoekje aan de pure markt wederom een goede aanrader! Op deze markt vind je meer dan 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten, drinken en bijzonder non-food. Haal je boodschappen voor thuis, kom lekker picknicken op het grasveld of proeven op gezellige terrassen met live muziek. De kleintjes kunnen terecht in de speeltuin of een rondje zweven in de leukste zweefmolen van Nederland!

Girls Who Culinaire Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus. Things to do Amsterdam. Tips amsterdam. Grachtenfestival. Vegan food festival. Bierfestival. Oedipus. Boozy Brunch. Yoga op het dak. Festival. Weekend Tips Amsterdam.Bron: Pure Markt Culinaire Weekend Tips Amsterdam

Tour de Boer – zondag 12 augustus, Tuinen van West

Met af en toe uit de stad ontsnappen en tot rust komen in de natuur is niets mis. Pak zondag je rustgevende moment in de Tuinen van West, waar Diverse boeren hun tuindeur openen met een actief programma vol workshops, activiteiten, proeverijen en demo’s. Kom naar de Farmers’ Market en ontmoet de stadsboeren van MijnStadstuin. Tijdens een speurtocht ontdek je op spelende wijze al het lekkers van eigen land. Verzamel de ingrediënten en maak kans op een leuke prijs! Leer alle ins en outs van het groene gebied van Amsterdam.

Tuinen van West | Weekend Tips van 10, 11 en 12 augustus

Zo girls, dit waren weer de weekend tips van 10, 11 en 12 augustus. Mocht je het idee hebben om het hele weekend op de bank door te brengen, dan heb je je nu hopelijk bedacht! Waar komen we elkaar tegen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

CategoriesWeekend tips