C

CITYGUIDE ARNHEM – 11 x HELE LEUKE ADRESSEN IN ARNHEM

Girls Who Magazine ging op pad in Arnhem om daar voor onze lezers de allerleukste adressen te vinden. Waar je leuk kan slapen, gezellig kan borrelen en goed kan eten? Vind het in onze Arnhem Cityguide!

Met behulp van Time to momo’s mini-guide zochten we de meest gezellige adressen van Arnhem uit. Vind ze hier!

Design Hotel Modez

Via de mini-guide van time to momo kwamen we terecht bij Design Hotel Modez, gelegen in het sfeervolle Modekwartier van Arnhem. Dit modieuze hotel heeft 20 kamers, die zijn ingericht door een aantal Nederlandse modeontwerpers, an wie een groot deel studeerde aan de Arnhemse kunstacademie of een atelier heeft in de stad.

Het hotel is erg centraal gelegen en bevind zich naast Café Caspar, een gezellig bar waar je lekker buiten kunt borrelen voordat je je modieuze slaapkamer instapt.

Adres: Elly Lamakerplantsoen 4, 6822 BZ Arnhem

hotel modez - hotels in arnhem - hotspots in arnhem - lunchen in arnhem - restaurants in arnhe - arnhem tips - arnhem cityguideHotel Modez Arnhem – hotspots Arnhem – Arnhem cityguide

Als je een hotel hebt uitgekozen in Arnhem, is het tijd om de hotspots te ontdekken!

The Green Rose

Bij The Green Rose wordt vol passie gekookt met duurzame en lokale producten. De porties op de kaart zijn klein en dus makkelijk deelbaar, zodat er veel geproefd kan worden. Naast goede gerechten staan er allerlei natuurwijnen op de kaart, die dus minder sulfiet bevatten en verrassend anders zijn.

Adres: Koningstraat 50, 6811 DH Arnhem

Onze leukste tips voor een weekendje Utrecht >

Delicatessenwinkel Woarst

Bij deze Itailaanse delicatessenwinkel in de 7 straatjes van Arnhem vind je onder andere de lekkerste worsten en alles wat je bij de borrel wilt. Ook kun je er de lekkerste Italiaanse producten aanschaffen zoals olijfolie, goede wijnen en verse pasta’s. De twee eigenaren maken met alle liefde een belegd broodje voor je klaar. To go, of voor op het terras.

Adres: Bentinckstraat 55, 6811 EE Arnhem

hotel modez - hotels in arnhem - hotspots in arnhem - lunchen in arnhem - restaurants in arnhe - arnhem tips - arnhem cityguideLunchen in Arnhem – hotspots in Arnhem

Arneym

Bij Arneym op de Jansplaats draait alles om delen. De porties zijn qua hoeveelheid perfect om met je tafelgenoten te delen. Zowel s’ middags als in de avonduren kun je hier genieten van kleine porties. Boordjes, vlees, vis of vega. Voor iedereen staat er iets op de kaart.

Adres: Jansplaats 8, 6811 GB Arnhem

’t Taphuys

Dit gigantische restaurant is perfect voor iedere liefhebber van bier en wijn. Met 100 verschillende soorten bier en 80 soorten wijn van de tap organiseer je zo je eigen proeverij. Je betaalt namelijk per centiliter drank, dus je kunt eerst proeven en bepalen wat je lekker vindt. De uitgekozen dranken combineer je met lekkere burgers, steaks of vis die op een houtskool BBQ worden bereid. Eet het binnen, of op het zonnige terras.

Adres: Jansplein 56, 6811 GD Arnhem

Ps. in Tilburg hebben ze ook een locatie!
Meer toffe hotspots in Tilburg vind je hier >

hotel modez - hotels in arnhem - hotspots in arnhem - lunchen in arnhem - restaurants in arnhe - arnhem tips - arnhem cityguideHotspots in Arnhem – borrelen in Arnhem – Arnhem Cityguide – tips arnhem

‘t Amusement

Voor een bijzondere en culinaire avond uit in Arnhem reserveer je een tafeltje bij ’t Amusement, waar Masterchef winnares Estée Strooker in de keuken staat en al sinds haar twintigste al eigenaresse is. Koken doen ze hier met seizoensingrediënten die bij voorkeur zo lokaal mogelijk worden ingekocht.

Adres: Roermondsplein 35, Arnhem

Ook leuk: 7 x heerlijk en gezellig dineren in Nijmegen >

Foodhall Arnhem

In maart 2019 opende de Foodhall van Arnhem haar deuren. En móói dat ‘ie is geworden! Naast 260 zitplaatsen is er ook nog ruimte voor 250 gasten op het terras aan het water. Girls Who Eat kunnen eten bestellen bij dertien verschillende keukens, met ieder haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Een super leuke hotspot in Arnhem!

Adres: Rijnkade 49, 6811 HB Arnhem

hotel modez - hotels in arnhem - hotspots in arnhem - lunchen in arnhem - restaurants in arnhe - arnhem tips - arnhem cityguideFoodhall Arnhem – tips Arnhem

Rose’s Beach

Direct aan het water, onder en onderdeel van het terras van de Foodhall vind je Rose’s Beach, met jawel: een strand! Heerlijk met de voeten in het zand genieten van het mooie weer. Rose’s Beach is alleen open in zomerse maanden, van mei tot september.

Dit zijn de leukste stadsstranden van Amsterdam >

Lola’s

Voor een koffie, ontbijtje of gezellige lunch kun je in Arnhem terecht bij Lola’s. Proef zeker een van hun huisgemaakte taarten!

Adres: Stationsplein 13, Arnhem

Bistro Velvet

Gek op bistronomie? Oftewel: goed eten, maar dan niet al te formeel? Dan is Bistro Velvet je de hotspot om te bezoeken in Arnhem. Na jarenlang te hebben rondgezworven te hebben in Antwerpen, Parijs en Amsterdam, besloot Jin om zijn passie en kennis terug te brengen naar zijn stad Arnhem. Hun keuken beschrijven ze als ‘vernieuwend, licht, no-nonsense en een vleugje rock’n roll’. Nou, daar houden wij wel van!

Adres: Velperbuitensingel 17, 6828 CV Arnhem

Doen: een wandeling door de 7 straatjes van Arnhem

Lekker eten én bijzonder winkelen; dat kan in de unieke 7 straatjes van Arnhem. Struin door de Arke Noachstraat, Bentinckstraat, het Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Wielakkerstraat en de Zwanenstraat om de leukste plekjes te ontdekken!

Arnhem heeft naast deze leuke hotspots nog veel meer te bieden. Wanneer ga jij deze toffe stad bezoeken?

 

CategoriesNederland