TRAVEL / Azië

BETAALBARE LUXE VOOR IEDEREEN: CitizenM OPENT SHANGHAI HONGQIAO IN AZIË

 Met een nieuw hotel in een van de opkomende bedrijfsdistricten in Shanghai laat citizenM de hotelwereld opnieuw zien hoe je aan de behoeften van de moderne zakelijke reiziger voldoet. Het net uit de grond verrezen citizenM hotel in Hongqiao (Minhang-district) heeft 303 kamers en is de tweede locatie van het merk in Azië (na Taipei North Gate).

CitizenM combineert Nederlandse roots met een onmiskenbaar internationale uitstraling. Het is een lifestylemerk met een missie: de traditionele hotelleriesector op zijn kop te zetten. Met een gestadige uitbreiding door heel Europa en gedurfde stappen op de Noord-Amerikaanse en Aziatische markt sinds 2008, is citizenM inmiddels een duidelijke keuze voor zakelijke reizigers die snel willen worden geholpen en een goede nachtrust willen op toplocaties in de populairste steden ter wereld.

10 x bijzondere adressen in Bangkok >

Betaalbare luxe voor iedereen

De innovatieve benadering van citizenM op het gebied van gastvrijheid vertaalt zich naar ‘betaalbare luxe voor iedereen’. In elk hotel gaan design en technologie hand in hand, wat resulteert in een slimme, gestroomlijnde beleving. Het zijn plekken waar zakelijke reizigers kunnen slapen, werken, ontmoeten en ontspannen, omgeven door hedendaagse kunst, designermeubilair, 24/7 eten en drinken en technologie die echt werkt.

citizenM Shanghai Hongqiao is het 15e hotel van het merk van de negen grote zakelijke en toeristische bestemmingen over de hele wereld, waaronder Londen, Parijs, Amsterdam en New York. Er staan meer Aziatische ontwikkelingen op stapel: het volgende gloednieuwe hotel wordt in Kuala Lumpur geopend.

Ga voor meer informatie naar www.citizenm.com

 

 Gerelateerde artikelen