W

WHISKYLIEFHEBBERS OPGELET: DIT BEDRIJF ZOEKT IEMAND DIE DRANK WILT TESTEN IN SCHOTLAND!

De meeste van ons zullen hartstikke blij zijn met hun huidige baan. Maar voor degene die minder happy zijn of zelfs zoek zijn, let op! Want af en toe komt er vacature voorbij die te mooi lijken om waar te zijn. Maar nee hoor, deze reisorganisatie zoekt écht iemand die een tijdland whisky wilt komt proeven op verschillende prachtige plekken in Schotland. En het allerbeste van de vacature is: je hoeft er geen enkele Whisky-ervaring voor te hebben!. Whiskey. Job. Schotland. Whiskytasting

De meeste van ons zullen hartstikke blij zijn met hun huidige baan. Maar voor degene die minder happy zijn of zelfs zoek zijn, let op! Want af en toe komt er vacature voorbij die te mooi lijken om waar te zijn. Maar nee hoor, deze reisorganisatie zoekt écht iemand die een tijdland whisky wilt komt proeven op verschillende prachtige plekken in Schotland. En het allerbeste van de vacature is: je hoeft er geen enkele Whisky-ervaring voor te hebben!

NIET ALLEEN MANNEN

En ik zie jullie denken; als vrouw val ik vast buiten de kwalificaties, maar nee! Reisorganisatie Stagweb die de vacature open heeft staan, stelt geen eisen wat dat betreft. Ze organiseren voornamelijk whisky tours, vrijgezellenfeesten en vakanties – voor mannen. Maar dat vinden wij juist leuk! Dus ook dames die nog nooit een slok van deze sterke Schotse drank op hebben, hup, aanmelden! Al is het om de prachtige hooglanden beter te leren kennen..

GEWOON GENIETEN!

“Whisky proeven is hier een nogal snobberige aangelegenheid: er zijn allemaal regels over hoe je het zou moeten drinken, maar dat haalt wat ons betreft de lol eraf. Whisky is lekker en een bezoek aan een distilleerderij is een leuk uitje, dat zouden meer mensen moeten meemaken”, zei een woordvoerder tegen het AD.

‘I DRINK THEREFORE I AM’

Je kunt je nog tot 6 april aanmelden voor deze stoere parttime functie. Het is een geliefde vacature; al ruim duizend Whiskyliefhebbers gingen je voor. Oh, en je huidige baan hoef je er trouwens niet eens voor op te zeggen, want de Whisky uitstapjes en werkzaamheden worden om je huidige bezigheden heen gepland. Je motivatie mag maar 150 woorden lang, uhhh kort zijn en moet beginnen met de woorden ‘I drink therefore I am’ (‘Ik drink dus ik besta’). Daar weten Girls Who Drink vast wel raad mee.. Solliciteren kan hier, succes!

Hier kun je terecht voor een wijn-, kaas- en chocoladeproeverij!