D

DIT IS DE EERSTE ALOCHOLVRIJE BAR VAN NEDERLAND

alcoholvrije bar - alcoholvrije drankje - alcoholvrije cocktails - cocktails - dry januari

Nu het steeds populairder wordt om bewust en gezond te leven, wordt er ook minder alcohol gedronken. De schappen van alcoholvrije dranken breiden steeds meer uit en de alcoholvrije cocktails zijn populairder dan ooit. Om deze behoeften te bevredigen opent begin januari de eerste alcoholvrije (pop-up) bar van Nederland.

Deze alcoholvrije bar in Amsterdam opent in januari de deuren >

Zeker ook na de feestdagen, waarbij de alcohol rijkelijk vloeit, nemen veel mensen zich voor om het in januari even wat rustiger aan te doen. Bar 0.020 helpt je om je aan dit goede voornemen te kunnen houden.

Je vindt hier de warmte en gezelligheid van een kroeg, maar niet de verleiding van alcohol. De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken.

 Hou jij je aan je goede voornemens? Vind hier 10 x gezonde recepten voor het nieuwe jaar >

De opening

Op 3 januari 2020 opent de alcoholvrije pop-up Bar 0.020 (spreek uit als: nul punt nul twintig) in de binnenstad van Amsterdam. Het doel van de bar is om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen. Op 31 januari sluit de bar
haar deuren maar dit gaat natuurlijk niet zonder een knalled afsluitfeest op zaterdag 1 februari.

Entertainment

Bar 0.020 heeft niet alleen samenwerkingen met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo gaat er hier elke vrijdag een DJ draaien,  zodat je dansend het weekend in kan luiden. Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen zoals Lowlander en Jopen Bier. En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescafé met een entertainmentteam.

Deze 6 drankjes zorgen voor een platte buik > 

Google Maps: Nieuwezijds Kolk 25
Openingstijden:
Van 3 januari t/m 31 januari >
Donderdag: 16:00 uur – 22:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur – 00:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur tot 00:00 uur
Zondag: 13:00 uur tot 19:00 uur
> Bar 0.020

CategoriesDrankje doen